fbpx
, ,

South Galaxy G1 Rover Base set


De South Galaxy G1 Rover en Base set!

De South Galaxy G1 RTK GNSS ontvanger is perfect voor al je in- en uitzet werkzaamheden. Deze tot nu toe zeer scherp geprijsde GPS set geeft je de top notch performance die je nodig hebt! De ontvanger is uitgerust met een 30 graden IMU Tilt sensor. Hiermee kun je gemakkelijk onder een hoek meten om makkelijker de wat moeilijkere plaatsen te meten.

De South Galaxy G1 maakt gebruik van een ingebouwde UHF antenne. Met deze ingebouwde antenne kan je wel in een radius van 8 km werken!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

8,067.95

De South Galaxy G1 Ontvanger!

De nieuwe South Galaxy G1 heeft meer opties voor het kiezen van een GNSS-kaart en ze hebben allemaal de mogelijkheid om de meeste signalen van alle satellietconstellaties te volgen. Kies tussen een South, Trimble of Novatel GNSS kaart om GPS Glonass Galileo BeiDou en SBAS satellieten te volgen. Met een interne tilt sensor van de South Galaxy G1 GNSS ontvanger kunt u tilt metingen doen tot 30 graden.

Kanalen 220, 555, 692
IMU Tilt Sensor 30°
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L1C, L2E, L2C, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P, L3
GALILEO E1, E5a, E5b, Alt-BOC, E6
BEIDOU B1, B2, B3

Wat kan je verwachten bij de South Galaxy G1

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Wat kan je verwachten bij de South H6

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

Hoe kan je IMU Tilt sensor opzetten in Microsurvey FieldGenius Android?

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: south-galaxy-g1-rover-1 Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South Galaxy G1 Rover Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close