fbpx
-46%
, ,

South Galaxy G1 PLUS

(10 klantbeoordelingen)

Geavanceerde elektronica en automatisering in GNSS-systemen hebben de landmeetkunde, GIS-kartering en trackingmogelijkheden van veel technische instrumenten al veranderd, maar de uitmuntende South Galaxy G1 Plus is verreweg de meest geavanceerde GNSS RTK-ontvanger tot nu toe. De uitstekende mogelijkheden omvatten real-time RTK GPS-positionering met een nauwkeurigheid van slechts 10 mm en de mogelijkheid om L1 L2 L5-signalen te volgen van alle soorten lopende satellietconstellaties. Deze GPS ontvanger levert een krachtige prestatie voor de landmeter in de meest extreme omstandigheden. De G1 GNSS-antenne is uitgerust met een reeks zeer geavanceerde technische mogelijkheden, maar heeft een interface die opmerkelijk intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is. Aan boord van de Galaxy G1 PLUS draait een Linux-gebaseerd besturingssysteem met een vereenvoudigde tweeknopsbediening en is uitgerust met Voice Intelligence. Deze GNSS RTK ontvanger kan ook in meerdere talen worden geconfigureerd.

Kanalen  220, 336, 555, 692, 965
IMU Tilt Sensor 60º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L1C, L2C, L2E, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P, L3
GALILEO Glove-A/B, E1, E5A, E5B, E6
BEIDOU B1, B2, B3

 

Meegeleverd met de Galaxy G1 PLUS:

2x Lithium batterij
1x Lithium batterij lader& adapter
1x Antenne in alle richtingen
1x stevige koffer
1x 30cm montagepaal
1x Aansluiting
1x meetlint
1x meetplaat

Handleiding & Datasheet

3,195.003,995.00

4,140.00 for 3 item(s)

De South Galaxy G1 PLUS RTK GNSS-ontvanger is uitgerust met een 220-kanaals Trimble BD970, een 336-kanaals BD990 GNSS-board, een 555-kanaals Novatel OEM729 GNSS-board of 692 en 965 Comnav gnss board. Sluit deze GPS ontvanger aan op een RTK netwerk en bereik centimeter nauwkeurigheid in real time. Omdat de South Galaxy G1 PLUS Galileo GPS Glonass Beidou, QZSS, IRNSS en SBAS satellietconstellaties ondersteunt, is hij in staat deze centimeternauwkeurigheid onder zware omstandigheden te bereiken. De G1 PLUS GPS antenne ontvangt gegevens van de GPS L1 L2 L5 satellieten. Naast de GPS satelliet verwerkt hij ook Glonass L1 L2 L3 Galileo E1 E5a, E5a BeiDou B1 B2 B3. Deze RTK GNSS ontvanger is ook uitgerust met gepatenteerde geavanceerde RF Spectrum Monitoring technologie. De functie die in dit GNSS systeem is ingebouwd maakt het mogelijk om lage kwaliteit satellietsignalen te detecteren en er filters op toe te passen om de algehele stabiliteit te verhogen. Het stelt u in staat om een RTK fix te krijgen op de meest ontoegankelijke locaties met slechte satellietdekking.  De Galaxy G1 PLUS heeft een standaard tilt-sensor die tot 30 graden tilt kan gaan, maar hij kan worden geüpgraded met een IMU tilt-sensor. Dit maakt deze GNSS RTK geschikt voor hellingmetingen tot 60 graden. Op dit moment is de IMU-functie in deze GNSS antenne alleen compatibel met de South SurvX en Microsurvey FieldGenius GPS survey software.

Unboxing de South Galaxy G1 PLUS

South Galaxy G1 details

Veelzijdige communicatie met de G1 PLUS GNSS-antenne

De G1 Plus biedt een krachtig communicatieniveau dat uw GNSS ontvanger in staat stelt om met andere GPS systemen te communiceren. Via de Wi-Fi Data Link die is ingebouwd in deze GNSS antenne kunt u direct communiceren met de interne gebruikersinterface. Binnen deze gebruikersinterface kan de gebruiker zijn GNSS RTK systeem configureren zoals hij dat wil. Wi-Fi HotSpot maakt het mogelijk elk mobiel apparaat te verbinden met de interne web server van de South Galaxy G1 PLUS GNSS ontvanger. Binnen deze GNSS antenne kunt u een WiFi data link opzetten en de GGA en NMEA plaatsbepalingsgegevens verzenden naar elke online server van uw keuze. Dit stelt u in staat om de gegevens van uw GPS-ontvanger beschikbaar te hebben en klaar om te gebruiken waar en wanneer u het nodig hebt in real time. De draadloze modem bevat een interne UHF radio die werkt op een frequentie van 410-470 MHz met een bereik van ongeveer 8 kilometer tussen de GPS rover en het basisstation. De South G1 GPS-ontvanger communiceert met mainstream protocollen zoals Trimtalk450s, South, South+, Southx, Huace, ZHD en Satel.  Sluit uw GNSS-ontvanger aan op het 4G-netwerk dat TDD-LTE/FDD-LTE ondersteunt met neerwaartse compatibiliteit naar 3G CDMA2000/WCDMA en 2G GPRS/Edge zodat u RTCM-correctiegegevens kunt ontvangen via het NTRIP-protocol van elk RTK-netwerk.  Dubbele module Bluetooth met standaarden van 2.1 en 4.0 is ideaal voor iOS, Android en Window connectiviteit wanneer u het koppelt aan uw GPS survey software.

South Galaxy G1 PLUS RTK GNSS ontvanger Specificaties

Kan de Galaxy G1 meer dan alleen de GPS-satelliet volgen?

Naast de GPS-satellieten volgt de G1 Plus RTK GPS-ontvanger tegelijkertijd alle beschikbare GNSS-satellieten via 336 kanalen. Deze omvatten Galileo GPS Glonass BeiDou QZSS IRNSS en SBAS. Een selectie van bedrijfsmodi omvat PPK en RTK. De G1 PLUS heeft een initialisatiebetrouwbaarheid van >99,99%. De TerraStar-capaciteit maakt satellietcorrectie in real-time mogelijk via wereldwijde mobiele en satelliet SBAS-netwerken. Het maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en meerdere GNSS-referentiestations voor een ongelooflijke nauwkeurigheid. Meerdere GPS-systeemparameters omvatten satellietbaan, bias en klok. Real-time correcties omvatten minimale traagheid en worden geleverd met zowel centimeter als submeter niveau positionering. De nauwkeurigheid van de South G1 PLUS RTK GNSS-positionering wordt aangetoond door zijn codeverschil van +/- 0,25m + 1ppm voor horizontaal en +/- 0,50m + 1ppm voor verticaal. Real-time kinematisch meten is ingesteld op +/- 8 mm + 1ppm voor horizontaal en +/- 15mm + 1ppm op verticaal. Andere instellingen zijn Statisch GNSS-onderzoek, snel Statisch, SLink en een RTK-initialisatietijd van 2-8 seconden.

Galaxy G1 PLUS hoofd specificaties

 • Geschikt voor RTK voor 1-2 cm nauwkeurigheid. Compatibel met RTK FIX
 • 220 / 336 / 555 kanalen
 • Galileo GPS Glonass Beidou, QZSS, IRNSS en SBAS
 • 4G mobiele gegevens
 • UHF radio op 410-470Mhz frequentie voor rover/base opstelling bij 1,2 of 3 Watt vermogen
 • E-bubble met Tilt sensor (deze functie is standaard inbegrepen)
 • IMU tilt onderzoek tot 60 graden (IMU-upgrade vereist)
 • 2x hot swappable batterij systeem voor continue landmeetkunde
 • WiFi
 • USB
 • Bluetooth
 • RS-232
 • NFC voor contactloze synchronisatie
 • Technologie iVoice: Galaxy G1 Plus GPS-antenne ondersteunt spraakberichten over de bedrijfsstatus van de GPS-ontvanger en operaties. Het is mogelijk om de taal van de spraakberichten te selecteren
 • IP67

In welke industrieën kan je de G1 PLUS gebruiken?

 • landmeetkunde
 • GIS-toepassingen
 • Grondwerken
 • Wegenwerken
 • Bouw
 • Landbouw
 • In kaart brengen
 • Stortplaats
 • Hydrografisch
 • UAV Basisstation

Betrouwbare RTK GNSS ontvanger voor de landmeter

Dit dynamische RTK GPS systeem kan worden gebruikt in de meest uitdagende of afgelegen landschappen in alle weersomstandigheden waar een landmeter mee te maken krijgt. De water- en stofdichte classificatie van deze GNSS ontvanger is IP67, wat betekent dat het volledig beschermd is tegen stofdeeltjes en dat het kan overleven als het, gedurende langere tijd, wordt ondergedompeld in water met een diepte van ten minste 1 meter. Het G1 Plus-systeem heeft een stijlvolle buitenkant van magnesium-aluminiumlegering die robuust genoeg is om te weerstaan aan een val op beton van een hoogte van 2 meter tijdens het uitvoeren van een GPS-onderzoek. Dit G1 Plus GPS-systeem is handig mee te nemen omdat het een gewicht heeft van ongeveer 1 kilogram wanneer het is uitgerust met twee batterijen. De ontvanger is 125 mm hoog en heeft een diameter van 135 mm. De Trimble BD990 RTK GNSS motor wordt gevoed door een optioneel gebruik van één of twee oplaadbare lithium batterijen. Ze leveren minstens 8 uur stroom uit één batterij en meer dan 16 uur gebruik wanneer ze voorzien zijn van twee batterijen. De voeding van 9-25 VCD bevat een overspanningsbeveiliging. De G1 Plus heeft een geïntegreerde hellingscompensator die hellingmetingen tot 30% mogelijk maakt. Deze hellingsensor kan worden geüpgraded naar een 60 graden kalibratievrije IMU-sensor voor optimale prestaties. Deze RTK GPS-ontvanger biedt de gebruiker de middelen om tot 20% efficiënter te werken dan met conventionele landmeetapparatuur. Een optionele elektronische bel kan worden geactiveerd op het schermdisplay.

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht 4 kg
Afmetingen 40 × 20 × 30 cm
Merk

South

IMU Tilt Sensor

30 graden Tilt, 60 graden Tilt

Kanalen

220, 336, 555, 692, 965

GPS

L1, L2, L5

Glonass

G1, G2, G3

Galileo

AltBoc, E1, E5a, E5b, E6

BeiDou

B1, B2, B3

Internet modem

4G

Batterij type

Verwisselbaar

UHF Radio

Ingebouwde radio

Radio frequentie

410-470 MHz

IP Rating

IP67

Based on 10 reviews

4.6 overall
6
4
0
0
0

Add a review

 1. Marcus

  Echt tevreden met de prestatie! Geweldige service ook

  Marcus

  (0) (0)
 2. Edward R.

  Presteert zoals verwacht, unit heeft vlekkeloos gedraaid op een langlopend project.

  Edward R.

  (0) (0)
 3. Craig

  Geweldig product

  Craig

  (0) (0)
 4. harli jürgenso

  Uitstekende waarde

  harli jürgenso

  (0) (0)
 5. harli

  Uitstekende prestaties

  harli

  (0) (0)
 6. carlos

  Twee Galaxy G1 toestellen gekocht en tot nu toe zeer tevreden met de apparatuur en service.

  carlos

  (0) (0)
 7. M. van der Werf

  Werkt perfect.

  M. van der Werf

  (0) (0)
 8. M. van der Werf

  Het werkt perfect.

  M. van der Werf

  (0) (0)
 9. M. van der Werf

  Werkt perfect.

  M. van der Werf

  (0) (0)
 10. M. van der Werf

  Werkt perfect.

  M. van der Werf

  (0) (0)

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close