fbpx
, ,

Sokkia GCX3


We hebben onze GCX2, die al revolutionair is, nog flexibeler en functioneler gemaakt om aan de behoeften van uw klanten te voldoen. Verbeteringen zijn onder andere de toevoeging van BeiDou en Galileo tracking mogelijkheden, een groter bereik van de basis naar de rover communicatie, en nooit eerder vertoonde prestaties in boomkruinen situaties. De GCX3 ziet er misschien hetzelfde uit als het vorige model, maar zowel het ontvangerbord als het antenne-element zijn vernieuwd. Probeer het en zie het verschil.

De GCX3 is het ideale lokale werkterrein basis/rover RTK (Real Time Kinematic) systeem of Netwerk RTK rover. En zoals al onze producten, kunt u het aanpassen aan uw behoeften en uw eigen workflows creëren.

Kanalen 226
  IMU Tilt Sensor Geen
  Internet Modem Geen
   UHF Radio Geen
GPS L1 C/A, L1C, L2P, L2C
GLONASS L1 C/A, L1P, L2 C/A, L2P
GALILEO E1
BEIDOU B1, B2

Handleiding & Datasheet

5,195.00

6,140.00 for 3 item(s)

Behaal resultaten op centimeters zonder last te hebben van uw apparatuur. Deze compacte ontvanger levert volledig gefeaturede, hoge precisie prestaties.

De GCX3 is het ideale RTK (Real Time Kinematic) systeem voor een lokale basis/rover of RTK-rover voor een netwerk. En zoals al onze producten, kunt u het aanpassen aan uw behoeften en uw eigen workflows creëren.

All-in-view constellatie GNSS ontvanger
226 geoptimaliseerde satellietvolgkanalen
Tweede generatie POST2™ (Precision Orbital Satellite Technology) geïntegreerde antenne – robuuste signaaltracering, zelfs rond storingsbronnen.
Compact, lichtgewicht, robuust en kabelvrij ontwerp
Ideale netwerk RTK rover
Draadloze, meerkanaals lange-afstand Bluetooth® technologie
Het nieuwste in GNSS-technologie

De sokkia GCX3 is een dual frewuancy GNSS ontvanger die prestaties levert. Hij levert resultaten van hoge kwaliteit voor landmeet- en bouwtoepassingen, en is veelzijdig genoeg om ook in een groot aantal andere gebieden en industrieën te worden gebruikt.

Klein maar krachtig

De GCX3 is een ultralichte, compacte oplossing die het gewicht op de meetpaal minimaliseert. U krijgt maximale mobiliteit en gebruiksgemak in het veld. Maar laat de grootte u niet misleiden. De prestaties van de GCX3 antenne in belemmerde luifelomgevingen overtreffen andere traditionele antennetechnologieën.

Artikelnummer: 1017273-01 Categorieën: , , Tags: , , , ,
Gewicht 3 kg
Afmetingen 10 × 20 × 10 cm
Merk

Sokkia

IMU Tilt Sensor

Geen Tilt sensor

Kanalen

226

GPS

L1, L2

Glonass

G1, G2

Galileo

E1

BeiDou

B1, B2

Internet modem

Geen sim kaart optie

Batterij type

Geïntegreerd

UHF Radio

Zonder radio

IP Rating

IP67

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sokkia GCX3”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close