fbpx
-5%
, ,

Septentrio Altus NR3


De Altus NR3 combineert gebruiksvriendelijke RTK met meerdere frequenties en quad-constellatie met een ongeëvenaarde communicatieset voor een succesvol onderzoek of GIS-project, elke keer weer. Het omvat toonaangevende GNSS en draadloze technologie in een slank en compact ontwerp.

Kanalen 448 
 I MU Tilt Sensor Geen
Internet Modem 4G
  UHF Radio Geen
GPS L1, L2, L5
GLONASS L1, L2, L3
GALILEO E1, E5ab. AltBOC
BEIDOU B1, B2

Waarom landmeters kiezen voor Septentrio Altus NR3:

  • Robuuste, lichte en draagbare GNSS ontvanger
  • Quad-constellatie, multi-frequentie all-in-view RTK positionering
  • AIM+ anti-jamming en monitoring systeem
  • Eenvoudige setup en one-touch logging
  • Robuuste RTK-positienauwkeurigheid
  • Alles-in-één bediening voor basis en rover
  • L-band voor wereldwijde correcties

Handleiding & Datasheet

7,500.008,735.00

8,445.00 for 3 item(s)

DE VOORDELEN

Uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid

Quad-constellatie, multi-frequentie RTK die de nieuwe standaard zet in positioneringsprestaties. Het omvat APME + toonaangevende multipad technologie en IONO + om de positie nauwkeurigheid te garanderen onder de meest intense ionosferische activiteit. Deze functies, samen met LOCK+, om tracking te behouden tijdens mechanische schokken of trillingen, bieden samen de best mogelijke kwaliteit van metingen voor Altus NR3’s GNSS positieberekeningen.

Interferentie Robuustheid

De AIM+ van de Altus NR3 is eenvoudigweg de meest geavanceerde anti-storingstechnologie aan boord die op de markt verkrijgbaar is. Het kan de meest uiteenlopende interferenties onderdrukken, van eenvoudige continue smalbandige signalen tot de meest complexe breedbandige en gepulseerde stoorzenders. Het RF-spectrum kan op de Web UI in real-time worden bekeken in zowel tijd- als frequentiedomeinen.

Gebruik uw eigen apparaat

Dankzij Septentrio’s open architectuur is de Altus NR3 volledig compatibel met toonaangevende hardware- en softwareoplossingen van derden, waardoor het gebruik van bestaande apparatuur wordt gemaximaliseerd en de eigendomskosten tijdens de levensduur van het apparaat worden verlaagd.

Eenvoudig verzamelen

Dankzij de geavanceerde communicatie (4G/LTE), kunt u hoog-nauwkeurige GNSS data combineren met de kracht van dataverzameling met behulp van SurvCE/SurvPC of PinPoint Dataverzamelaar. SurvCE/SurvPC maakt geavanceerde survey data collectie mogelijk, terwijl PinPoint-GIS eenvoudige data collectie mogelijk maakt van de Altus NR3 direct naar de cloud.

AIM+ anti-jamming en monitoring systeem

AIM+ biedt ingebouwde bescherming tegen opzettelijke en onopzettelijke storingen met behulp van een geavanceerd systeem van bemonsterings- en onderdrukkingsmechanismen. De Altus NR3 kan de meest uiteenlopende stoorsignalen onderdrukken, van eenvoudige continue smalbandige signalen tot de meer complexe breedbandige en gepulseerde zenders, alsmede lnmarsat- en Iridium-satelliettransmissies.

De GNSS+ gereedschapskist

Septentrio’s reeks algoritmen om slechte metingen om te zetten in goede positionering

Mechanische trillingen of schokken veroorzaakt door ruw terrein kunnen een ravage aanrichten in de satelliet tracking. LOCK+ past automatisch de tracking loop parameters van de Altus NR3 Smart Antenne aan zodat u nooit uw positie verliest.

Activiteit in de ionosfeer is een probleem voor GNSS-signalen, van verlies van RTK-fix tot totaal verlies van signaalvergrendeling. We hebben onze vaardigheden aangescherpt in de meest iono-actieve gebieden op aarde en het resultaat is IONO+: de meest geavanceerde bescherming tegen ionosferische storingen van GNSS-signalen op elke ontvanger.

Metaal en grote nabijgelegen structuren kunnen GNSS-signalen weerkaatsen en multipath veroorzaken. Het APME+ systeem ontkoppelt directe en gereflecteerde signalen en verbetert zowel de positie als de meetkwaliteit. APME+ is biasvrij en kan, in overeenstemming met Septentrio’s streven naar maximale configureerbaarheid, worden uitgeschakeld.

Advanced Receiver Autonomous Integrity Monitoring (RAIM+) omvat foutdetectiemechanismen van de ontvanger op alle niveaus, met inbegrip van de generatie van metingen, kwaliteitscontrole en navigatiealgoritmen. Gedetecteerde foutieve metingen, die typisch worden veroorzaakt door veel multipath of actieve ionosfeer, worden uit de oplossing verwijderd.

Artikelnummer: Altus-NR3 Categorieën: , ,
Gewicht 5 kg
Afmetingen 50 × 40 × 25 cm
Merk

Septentrio

IMU Tilt Sensor

Geen Tilt sensor

Kanalen

448

GPS

L1, L2, L5

Glonass

G1, G2, G3

Galileo

AltBoc, E1, E5a, E5b

BeiDou

B1, B2

Internet modem

4G

Batterij type

Verwisselbaar

UHF Radio

Zonder radio

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Septentrio Altus NR3”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close