fbpx
, ,

Satlab SL900 Rover Base set


De Satlab SL900 Rover en Base set!

De Satlab Sl900 beschikt over 336 kanalen, heeft een tilt sensor die tot 30° gekanteld kan worden en heeft ook een 4G internet modem! Die stelt je in staat correctie data direct te kunnen verwerken in de ontvanger!

Dankzij de Satlab SHC30 datacollector en SatSurv ben je ook instaat de data te verwerken in de software!

Door de interne UHF Radio kan je de rover en base met elkaar laten communiceren zonder de tussenkomst van het internet!

11,713.95

De Satlab SL900 Ontvanger!

De SL900 is een hoge-precisie GNSS ontvanger die zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden presteert. Met zijn functies is de SL900 in staat om zeer nauwkeurige gegevens in real-time te leveren aan alle apparaten via een Bluetooth-verbinding. Deze compacte en lichtgewicht GNSS-ontvanger is een van de meest flexibele oplossingen die een betrouwbare positiebepaling belooft.

Kanalen 336
IMU Tilt Sensor 30°
 Internet Modem 4G
UHF Radio 403 – 473MHz
GPS L1C/A , L2E, L2C, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L3 CDMA
GALILEO E1, E5A, E5B, E5AltBOC, E6
BEIDOU B1, B2, B3

Meegeleverd met de SL900

1x batterij oplader
2x Lithium batterij BL-5000
1x Lithium batterij BLP-5200S
1x Antenne-aansluiting
1x AC stroomkabel
1x Basis verbindingsstang
1x adapterkabel
1x harde plastic koffer
1x overzichtsplaat
1x mini-USB-kabel
1x USB-kabel
1x Netwerk communicatie antenne
1x aanraakpen
1x UHF-antenne
1x slimme lader

Satlab SHC30 datacollector

De SHC30 Handheld Controller heeft een Satsurv software gebruikersinterface die ontworpen is om gemakkelijk te gebruiken en toch krachtig te zijn. Hiermee kunt u professionele programma’s uitvoeren in wegenbouwtoepassingen zoals het uitzetten van taludpalen en DTM-palen.

SatSurv software

Satsurv is een op maat gemaakte en eenvoudig te gebruiken Android software voor landmeetkundige taken, zoals Detail Survey, Data Stakeout, Kadastraal, Landmeetkunde, Weg-ontwerp en Gegevensbeheer. Het ondersteunt tilt survey, quasi-dynamische, PPK en statische landmeetkundige modus. Uitgerust met ingebouwde NFC, Bluetooth, FTP functies, biedt Satsurv een industriële oplossing voor efficiënt veldwerk.

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: Satlab-SL900-rb Categorieën: , , Tag:

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SL900 Rover Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close