fbpx
, ,

Satlab SL800 Rover en Base set


De Satlab SL800 Rover en Base set!

De Satlab SL800 beschikt over 555 kanalen en word aangedreven door de NovAtel OEM729 GNSS engine, biedt een nauwkeurige positionering en geavanceerde onderdrukking van interferentie!

Dankzij de Satlab SHC55 datacollector in combinatie met SatSurv ben je instaat de data te verwerken in de software!

9,950.00

De Satlab SL800 Ontvanger!

Satlab SL800 biedt de flexibiliteit om te kiezen tussen NFC- of Bluetooth-apparaten om zo goed mogelijk aan uw landmeetkundige behoeften te voldoen. Aangedreven door de multi-constellatie, drievoudige frequentie, lange-afstand Bluetooth en Satlab Cloud Services ondersteuning, is dit de meest handige en efficiënte ontvanger voor het huidige netwerk tijdperk.

Kanalen 555
  IMU Tilt Sensor Geen
  Internet Modem Geen
  UHF Radio Geen
GPS L1C/A, L1C, L2C, L2P, L5
GLONASS L1C/A, L2C/A, L2P, L3, L5
GALILEO E1, E5 AltBOC, E5a, E5b, E6
BEIDOU B1, B2, B3

Meegeleverd met de Satlab SL800:

 • 2x Lithium batterij BL-3100A
 • 2x Lithium batterij BLP-6300S
 • 1x antenneaansluiting
 • 1x Landmeetplaat
 • 1x Mini USB kabel
 • 1x rolmaat
 • 1x USB-kabel
 • 1x adapter lader
 • 1x stekker voor lader
 • 1x hard plastic koffer

Satlab SHC55

Als een nieuwe generatie van de draagbare controller biedt de SHC55 met een bijgewerkt scherm een ​​breder zicht en een hoge zichtbaarheid in direct zonlicht. De nieuwste software Satsurv draagt ​​bij aan meer intelligentie op de terminal. Met een volledig toetsenbordontwerp en flitsoplading is de SHC55 een uitstekende keuze voor uw landmeetkundige werk, aangezien hij in alle situaties duurzaam en betrouwbaar is in het veld.

 • 5.5″ capacitief touchscreen voor vingers of styluspen.
 • Volledige energievoorziening voor veldwerkzekerheid.
 • De alfanumerieke indeling van het toetsenbord voor eenvoudigere invoer.
 • Het Android 10.0 besturingssysteem voor productieve onderzoeksprojecten en data.

 

Rechtstreeks meten in de SatSurv Software

Satsurv is een op maat gemaakte en eenvoudig te gebruiken Android software voor landmeetkundige taken, zoals Detail Survey, Data Stakeout, Kadastraal, Landmeetkunde, Wegontwerp en Gegevensbeheer. Het ondersteunt tilt survey, quasi-dynamische, PPK en statische landmeetkundige modus. Uitgerust met ingebouwde NFC, Bluetooth, FTP functies, biedt Satsurv een industriële oplossing voor efficiënt veldwerk.

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: satlab-sl800-rover-base-set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SL800 Rover en Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close