fbpx
, ,

Satlab SL600 Rover en Base set


De Satlab SL600 Rover en Base set!

De Satlab SL600 RTK GNSS ontvanger is perfect voor al je in- en uitzet werkzaamheden. Deze tot nu toe zeer scherp geprijsde GPS set geeft je de top notch performance die je nodig hebt! De Satlab SL600 beschikt ook over een uitstekende ingebouwde radio! Die valt te combineren met elk gestandaardiseerd radioprotocol! Hierdoor is hij in staat te werken met elk rover en/of basis station!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

7,713.95

De Satlab SL600 ontvanger!

Satlab SL600 is gebouwd op een LINUX-besturingssysteem dat alle hardware en communicatie regelt voor een foutloze en eenvoudig te ondersteunen oplossing. Luister gewoon naar Satlab SL600, de stemmeldingen geven u advies over eventuele problemen, samen met een oplossing. Het onthoudt altijd wat het eerder heeft gedaan. Zodra u de bedrijfsparameters hebt ingesteld, hoeft u niets meer in te stellen. Zet de ontvanger aan en hij is klaar om te meten!

Kanalen 220
   IMU Tilt Sensor Geen
Internet Modem 3G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1 C/A, L2E, L2C
GLONASS L1 C/A, L1 P, L2 C/A, L2 P
GALILEO L1 BOC, E5B
BEIDOU B1, B2

Meegeleverd met de SL600:

1x batterijlader
2x Lithium batterij BL-5000
1x Lithium batterij BLP5200S
1x antenne aansluiting
1x AC stroomkabel
1x stroomadapter
1x mini USB-kabel
1x USB-kabel
1x netwerk communicatie adapter
1x touch pen
1x UHF-antenne
1x slimme lader
1x basis verbindingsstaaf
1x stroomkabel
1x hard plastic koffer

Satlab SHC30 datacollector

De SHC30 Handheld Controller heeft een Satsurv software gebruikersinterface die ontworpen is om gemakkelijk te gebruiken en toch krachtig te zijn. Hiermee kunt u professionele programma’s uitvoeren in wegenbouwtoepassingen zoals het uitzetten van taludpalen en DTM-palen.

SatSurv software

Satsurv is een op maat gemaakte en eenvoudig te gebruiken Android software voor landmeetkundige taken, zoals Detail Survey, Data Stakeout, Kadastraal, Landmeetkunde, Weg-ontwerp en Gegevensbeheer. Het ondersteunt tilt survey, quasi-dynamische, PPK en statische landmeetkundige modus. Uitgerust met ingebouwde NFC, Bluetooth, FTP functies, biedt Satsurv een industriële oplossing voor efficiënt veldwerk.

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: Satlab SL600 Rover en Base set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab SL600 Rover en Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close