fbpx
, ,

Satlab Freyja Rover set


De Satlab Freyja inmeet set!

De Satlab Freyja is uitgerust met gerijpte RTK-technologie die positioneringsbetrouwbaarheid belooft. Hij is ook uitgerust met het nieuwste algoritme voor kantelcompensatie, wat zorgt voor een goed presterende IMU-oplossing. Een duurzamere batterij zorgt ervoor dat de bedrijfstijd meer dan 12 uur bereikt. De Satlab Freyja is een robuuste maar ook lichtgewicht GNSS-ontvanger die slechts 800 gram weegt.

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

6,280.00

De Satlab Freyja Ontvanger!

De Freyja GNSS-ontvanger maakt gebruik van een nieuwe GNSS-antenne, die het anti-interferentievermogen en de volgmogelijkheden van de lage elevatiehoek verbetert. De stabiliteit van Bluetooth en connector verbeteren aanzienlijk, waardoor het project op schema werkt.

De 9-assige IMU-sensor zorgt voor intelligente onderzoeksprestaties. Uitzetten gaat sneller door snellere positieberekening en informatie-uitvoer. Bovendien garandeert real-time pole-tilt-compensatie kwaliteitsresultaten onder alle zware meetomstandigheden. Een nauwkeurigheid van 2,5 cm wordt bereikt onder een helling van 60°.

Kanalen 800
IMU Tilt Sensor 60°
  Internet Modem Geen
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L2, L5, L2C
GLONASS L1, L2, L3
GALILEO E1, E5, E5a, E5b, E6, AltBOC
BEIDOU B1, B2, B3, B1C, B2a

Satlab Freyja-toepassingen

 • In kaart brengen
 • Land onderzoek
 • Topografie en As-built
 • Stortplaats
 • Hydrografisch
 • landbouw
 • Sensor
 • UAV-basisstation

Satlab SHC55

Als een nieuwe generatie van de draagbare controller biedt de SHC55 met een bijgewerkt scherm een ​​breder zicht en een hoge zichtbaarheid in direct zonlicht. De nieuwste software Satsurv draagt ​​bij aan meer intelligentie op de terminal. Met een volledig toetsenbordontwerp en flitsoplading is de SHC55 een uitstekende keuze voor uw landmeetkundige werk, aangezien hij in alle situaties duurzaam en betrouwbaar is in het veld.

 • 5.5″ capacitief touchscreen voor vingers of styluspen.
 • Volledige energievoorziening voor veldwerkzekerheid.
 • De alfanumerieke indeling van het toetsenbord voor eenvoudigere invoer.
 • Het Android 10.0 besturingssysteem voor productieve onderzoeksprojecten en data.

Rechtstreeks meten in de SatSurv Software

Satsurv is een op maat gemaakte en eenvoudig te gebruiken Android software voor landmeetkundige taken, zoals Detail Survey, Data Stakeout, Kadastraal, Landmeetkunde, Wegontwerp en Gegevensbeheer. Het ondersteunt tilt survey, quasi-dynamische, PPK en statische landmeetkundige modus. Uitgerust met ingebouwde NFC, Bluetooth, FTP functies, biedt Satsurv een industriële oplossing voor efficiënt veldwerk.

 

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: satlab-freyja-rover-set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab Freyja Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close