fbpx
,

Satlab Eyr


De Satlab Eyr is uitgerust met dubbele camera’s die een breed scala aan contactloze meetoplossingen bieden. De dubbele camera’s op de Eyr maken uitzetoperaties ook heel eenvoudig. De achteruitkijkcamera van 5 megapixels legt in combinatie met de controller nauwkeurige coördinaten in realtime vast, binnen een bereik van 2-15 meter en met een nauwkeurigheid van 2-4 cm. De 2MP camera eronder maakt AR live-view uitzetten mogelijk met een nauwkeurigheid van 2 cm, wat tijd en moeite bespaart bij het bereiken van het uitzetpunt. Ongetwijfeld maakt de nieuwe functie voor beeldonderzoek contactloze metingen mogelijk, waardoor het bruikbare bereik van GNSS aanzienlijk wordt verbeterd voor een efficiënte en veilige werking.

Kanalen 1408
IMU Tilt Sensor 60°
  Internet Modem Geen
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L1C, L2P(Y), L2C, L5
GLONASS L1, L2, L3
GALILEO E1, E5a, E5b, E6, AltBOC
BEIDOU B1I, B2I, B3I, B1C, B2a, B2b

Handleiding & Datasheet

6,695.00

Sterkere volgsatellieten en grotere anti-jamming mogelijkheden

De Eyr is uitgerust met het unieke productontwerp en de zelfontwikkelde antenne van SatLab voor een stabielere en efficiëntere werking. Ondertussen is een sterk geïntegreerde moederbordchip met een laag stroomverbruik, die tot 1408 kanalen en een geavanceerd SoC-platform ondersteunt, ook de kernfunctie van Eyr.

De voordelen van de chip zijn de uitstekende hardwareconfiguratie die onderdrukt efficiënt de interferentiesignalen en verkrijgt observatiegegevens van hogere kwaliteit van satellietconstellaties.

Ingebouwde radio met meerdere protocollen

De ingebouwde multiprotocolradio verzendt en ontvangt differentiële gegevens die compatibel zijn met meerdere merken RTK-radiodatalinks.

De zelfontwikkelde radiomodule stelt de Eyr in staat om niet alleen goed te presteren in een typische actieradius van 7 km buitenshuis, maar nog beter in ideale werkomstandigheden.

Software-ondersteuning

De SatLab SatSurv is de beste metgezel voor de Eyr GNSS-ontvanger. De professionele landmeetsoftware is functioneel en gebruiksvriendelijk, waardoor de prestaties van de Eyr verder worden bevorderd. SGS is veelzijdige desktopsoftware voor de naverwerking van meetgegevens en voldoet aan de behoeften van gebruikers bij het aanpakken van een breed scala aan gegevens naverwerking.

Bovendien is het type beeldgegevens verkregen met Eyr compatibel met reguliere 3D-modelleringssoftware van derden, zoals ContextCapture, DPSmart en Pix4D.

De 3D-modelleringsfunctie maakt Eyr tot een perfecte partner voor gezamenlijke UAV-operaties.

Satlab Eyr toepassingen:

  • In kaart brengen
  • Land onderzoek
  • Stortplaats
  • Hydrografisch
  • landbouw
  • 3D-modellering
  • UAV-basisstation

Artikelnummer: satlab-eyr Categorieën: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Satlab Eyr”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close