fbpx
-40%
, ,

M8


KQ-geo M8 RTK GNSS ontvanger is uitgerust met een 220 kanalen Trimble BD970 GNSS kaart. In combinatie met een RTK Abonnement is deze ontvanger in staat om centimeters nauwkeurigheid in real time te leveren. Omdat de M8 GPS, Glonass, Galileo, Beidou en SBAS satellietconstellaties ondersteunt is hij in staat om deze centimeter nauwkeurigheid onder zware omstandigheden te bereiken. Hieronder kunt u zien welke frequenties hij ondersteunt. Het ondersteunt Russisch en andere 16 talen. Intelligent LINUX systeem. Dubbele batterijen: geschikt voor batterijvervanging zonder uitschakelen. Ondersteuning van meervoudige gegevensopslag: geschikt voor opslag van gegevens in ingebouwde NANDFLASH & ingebouwde MicroSD & plug-in U disk. Diverse communicatiemethoden zoals ingebouwde ontvangen-en-zenden-geïntegreerde radio & 3G/GPR & bluetooth enz. Ondersteunt zowel netwerk- als radiotransmissie.

Kanalen 220
  IMU Tilt Sensor Geen
  Internet Modem Geen
 UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1 C/A, L2E, L2C, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P
GALILEO L1BOC, E5A, E5B, E5AltBOCi
BEIDOU B1, B2

Handleiding & Datasheet

Datasheet

Handleiding

2,995.00 4,995.00

3,940.00 for 3 item(s)

 

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Geschikt voor RTK voor 1-2 cm nauwkeurigheid. Compatibel met RTK Direct
 • 220 kanalen
 • GPS, Glonass, Galileo, Beidou en SBAS
 • 3G mobiele gegevens
 • UHF radio op 410-470Mhz frequentie voor rover/base setup
 • 2x hot swappable batterijsysteem voor continu meten
 • Bluetooth
 • RS-232
 • IP67

WAAR WORDT HIJ VOOR GEBRUIKT?

Deze ontvanger kan worden gebruikt in alle toepassingen waar een centimeter nauwkeurige positie nodig is:

 • Landmeetkunde
 • GIS-toepassingen
 • Grondwerken
 • Wegenwerken
 • Bouw
 • Landbouw
 • In kaart brengen
 • Stortplaats
 • Hydrografisch
 • UAV Basisstation

AANBEVOLEN AFSTELLING DOOR FABRIKANT

Rover opstelling

Bij gebruik van dit toestel in een rover configuratie kan het zijn dat u naast de ontvanger zelf de volgende accessoires nodig heeft

 • RTK Correctie dienst. Om centimeter nauwkeurigheid te bereiken heeft uw ontvanger RTCM correctiegegevens nodig om uw exacte positie te kunnen berekenen. Zonder een RTK-aanbieder zal uw ontvanger geen 1-2 centimeter nauwkeurigheid kunnen bereiken.
  Landmeetkundige software. Uw ontvanger levert u de coördinaten die u nodig hebt, maar u hebt nog steeds landmeetkundige software nodig om deze informatie te verwerken. Welke software u nodig hebt, hangt af van uw behoeften. Wij raden u aan het eenvoudig te houden en niet te betalen voor dingen die u niet nodig heeft. Dat gezegd hebbende, als u ingewikkeld landmeetkundig werk moet doen, zorg er dan voor dat u de juiste software krijgt. Enkele aanbevolen opties zijn Apglos, Carlson, Aplitop en FieldGenius. Als u hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of via de chat hieronder!
  Gegevensverzamelaar. U heeft wellicht een tablet of controller nodig om uw software op uit te voeren. Het type tablet hangt af van de software die u hebt gekozen, aangezien sommige op Android zijn gebaseerd en andere op Windows.
 • Beugel en houders. Deze worden gebruikt om uw tablet te verbinden met uw landmeetkundige paal zodat de hele set gemakkelijker te hanteren is.
  Landmeetpaal. Om de beste prestaties uit uw ontvanger te halen, wilt u de storingen om u heen tot een minimum beperken en een duidelijk zicht op de satellieten boven u hebben. Daarom is het raadzaam om je ontvanger op een landmeetkundige paal van minimaal 2 meter te bevestigen. Deze zijn er in vaste stangen en in telescopische stangen.

 

Rover/Basis opstelling

Wanneer je geen toegang hebt tot een RTK netwerk kan het zijn dat je je eigen basisstation moet installeren om correcties te ontvangen. Dit zijn de accessoires die je nodig zou kunnen hebben naast de ontvanger zelf:

 • Een tweede RTK GNSS ontvanger, bij voorkeur van hetzelfde merk. Als je al een andere hebt, zorg er dan voor dat ze op dezelfde frequentie werken.
  Landmeetkundige software. Uw ontvanger levert u de coördinaten die u nodig hebt, maar u hebt nog steeds landmeetkundige software nodig om deze informatie te verwerken. Welke software u nodig hebt, hangt af van uw behoeften. Wij raden u aan het eenvoudig te houden en niet te betalen voor dingen die u niet nodig heeft. Dat gezegd hebbende, als u ingewikkeld landmeetkundig werk moet doen, zorg er dan voor dat u de juiste software krijgt. Enkele aanbevolen opties zijn Apglos, Carlson, Aplitop en FieldGenius. Als u hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op per telefoon of via de chat hieronder!
 • Gegevensverzamelaar. U heeft wellicht een tablet of controller nodig om uw software op uit te voeren. Het type tablet hangt af van de software die u hebt gekozen, aangezien sommige op Android zijn gebaseerd en andere op Windows.
 • Beugel en houders. Deze worden gebruikt om uw tablet te verbinden met uw landmeetkundige paal zodat de hele set gemakkelijker te hanteren is.
  Landmeetpaal. Om de beste prestaties uit uw ontvanger te halen, wilt u de storingen om u heen tot een minimum beperken en een duidelijk zicht op de satellieten boven u hebben. Daarom is het raadzaam om je ontvanger op een landmeetkundige paal van minimaal 2 meter te bevestigen. Deze zijn er in vaste stangen en in telescopische stangen.
 • Driepoot en tribrach. Deze zijn nodig om je basisstation met de tweede ontvanger op te zetten. Het statief geeft een goede stabiliteit zodat fouten bij plotselinge bewegingen van het basisstation worden vermeden.
 • Externe radio. De meeste RTK GNSS ontvangers hebben een interne UHF radio ingebouwd. Soms is het uitgangsvermogen echter niet sterk genoeg om je de werkbare afstand te geven die je nodig hebt en is een externe radio vereist. Interne radio’s kunnen tot 3 Watt aan vermogen leveren en kunnen tot 8km ver werken. Externe radio’s kunnen gemakkelijk een vermogen van 35 Watt bereiken, waardoor uw werkbereik groter wordt.

VERGELIJKBARE ONTVANGERS VAN ANDERE MERKEN

 

Global GPS Systems is momenteel bezig met het onafhankelijk testen van elke ontvanger op de markt. In samenwerking met een erkend landmeetkundig bedrijf zullen wij alle ontvangers testen op hun prestaties in steeds moeilijkere omgevingen, nauwkeurigheid, tijd tot eerste fix, koude start en meer. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Artikelnummer: kq-geo-m8 Categorieën: , ,
Gewicht 5 kg
Afmetingen 40 × 30 × 20 cm
IMU Tilt Sensor

Geen Tilt sensor

Kanalen

220

GPS

L1, L2, L5

Glonass

G1, G2

Galileo

AltBoc, E1, E5a, E5b

BeiDou

B1, B2

Internet modem

3G

UHF Radio

Ingebouwde radio

Radio frequentie

410-470 MHz

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “M8”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close