fbpx
, ,

M8 mini Rover Base set


De M8 Mini Rover en Base set!

De M8 beschikt over 550 kanalen en heeft een tilt sensor die je kan kantelen tot wel 60°! Ook beschikt deze ontvanger over een NovAtel 729 GNSS board.

Ook is de M8 Mini zoals zijn naam al aangeeft erg compact maar tegelijkertijd robuust! Hij ondersteund GPS, Glonass, Galileo, Beidou en SBAS satellietconstellaties!

De M8 mini Is ook uitgerust met een ingebouwde radio met dit kan je de afstand tussen de rover en base tot wel 8 kilometer afzetten!

In combinatie met de K9D kan je gecorrigeerde data verwerken in de software!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

8,517.95

De M8 mini Ontvanger

KQ-geo M8 mini IMU RTK GNSS ontvanger is uitgerust met een Trimble BD970 & NovAtel 729 GNSS board. In combinatie met een RTK-abonnement is deze ontvanger in staat om centimeters nauwkeurigheid in real time te leveren. Omdat de M8 Mini GPS, Glonass, Galileo, Beidou en SBAS satellietconstellaties ondersteunt, is hij in staat om deze centimeter nauwkeurigheid onder zware omstandigheden te bereiken. Hieronder kunt u zien welke frequenties hij ondersteunt. Magnesiumlegering+Dual-color matrijs, compact en robuust. Ondersteunt GPS, GLONASS, GALIEO, BDS, SBAS. Ondersteunt 60° tilt survery en elektronische bubbel kalibratie. FieldGenius9-software voor gegevensverzameling. Dubbele voeding, 23 uur voor statisch en 16 uur voor RTK.

Kanalen 555 – 220
IMU Tilt Sensor 60°
  Internet Modem None
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS

 L1 C/A, L1C, L2C, L2P, L5 – L1 C/A, L2E, L2C, L5

GLONASS L1C/A, L2C, L2P, L3, L5 – L1C/A,L1P,L2C/A,L2P
GALILEO E1, E5, AltBOC, E5a, E5b, E6 – L1BOC, E5A, E5B, E5AltBOCi
BEIDOU B1, B2, B3 – B1, B2

K9D datacollector

De thunder K9 industriële handheld, geïntegreerd een speciale GNSS ontvangstkaart, een combinatie van connectiviteit opties en standaard kenmerken, inclusief DB9 series poort, LRBT, NFC, WI-FI en 3G, biedt complete oplossingen voor hoog nauwkeurige GIS toepassingen. De volledig robuuste IP rate is ontworpen voor gebruik in het veld. De Thunder industriële K9 handheld komt klaar voor u met toepassingsmogelijkheden in energiebedrijven, landbouw en geologische industrie, bosbouw, buitendienst en GIS/surveying.

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius  kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketten op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: KQ GEO M8 mini Rover Base set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “M8 mini Rover Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close