fbpx
, ,

Kolida K5 UFO Rover Base set


De Kolida K5 UFO Rover en Base set

965 kanalen, dubbele batterij hot-swappable, IMU tilt sensor! Dit is een fusie van goede prijs en goede prestaties!

En een nieuwe upgrade van 3G naar 4G zodat de internet modem bruikbaar blijft! De Kolida K5 IMU ingebouwde radio kan wel tot 7 KM bereiken in een stedelijke omgeving, en 8km in een buitenwijk!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

7,867.95

De Kolida K5 UFO Ontvanger

Het voordeel van de lagere prijs en de betere prestaties zijn afhankelijk van het redelijke en optimaliserende ontwerp van de onderdelen en componenten. K5 UFO combineert de buitengewone GNSS signaal tracking en processing technologie van high-end apparatuur met de zuinigheid van een entry-level apparatuur. Zijn superieure flexibiliteit en lange levensduur maken het tot een systeem met hoge prestaties dat voldoet aan uw uiteenlopende werkbehoeften voor zowel eenvoudige als complexe projecten. De tracking snelheid, signaal betrouwbaarheid, positionering nauwkeurigheid is sterk verbeterd ten opzichte van de oude generatie technologie.

Kanalen  965
 IMU Tilt Sensor            30º, 60º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L2P, L1C, L2C, L5
GLONASS L1C/A, L2, L2C/A, L2P, L3
GALILEO E1, E5b, E5a,E6, E5AltBoc
BEIDOU B1I, B2I, B3I, B1C, B2a, B2b

Hoe gebruik je de Kolida K5 UFO in radio mode?

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Wat kan je verwachten bij de South H6!

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

How to set up IMU Tilt sensor in Microsurvey FieldGenius Android?

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: Kolida-k5-ufo-rover-base Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolida K5 UFO Rover Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close