fbpx
, ,

Kolida K5 IMU Rover set


De Kolida K5 IMU inmeet set!

De kolida k5 IMU beschikt over 555 kanalen die alle constellaties ondersteunen. Me de IMU tilt sensor kan je wel tot 60° schuin meten! Hierdoor ervaar je meer gemak tijdens het meten op moeilijk terrein.

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

4,884.00

De Kolida K5 IMU Ontvanger

Met een krachtig 692 kanalen GNSS moederbord binnenin, kan de K5 IMU alle bestaande satelliet constellaties volgen en verwerken. Dankzij het BEIDOU (COMPASS) signaal zijn de data-acquisitiesnelheid en de stabiliteit van het GNSS signaal sterk verbeterd ten opzichte van de oude generatie technologie. Dankzij de Interial meet sensor kan de gebruiker met de K5 IMU een Kantel sensor uitvoeren met een maximale kantel hoek van 60°. Centreren is niet nodig, dus landmeters kunnen in een veilige positie blijven als ze op een snelweg meten, en hoeven niet in het water te stappen. In tegenstelling tot de hellingmeter wordt de IMU kantel sensor niet meer beïnvloed door het magnetische veld van de aarde en is er geen correctie nodig. Het kan worden geactiveerd en beginnen te werken binnen slechts enkele seconden, deze snelle positionering zal de meetsnelheid verhogen met meer dan 20%. Het combinatie algoritme van IMU + GNSS kan sneller een vaste oplossing krijgen en meetresultaten stabieler houden, nauwkeurigheid is tot 2 cm.

Channels 555
IMU Tilt Sensor 60º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L1C, L2C, L2E, L2P, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P, L3
GALILEO Glove-A/B, E1, E5A, E5B, E5AltBOC, E6
BEIDOU B1, B2, B3

Wat kan je verwachten bij de Kolida K5 IMU RTK GNSS Ontvanger

Hoe gebruik je de Kolida K5 IMU in radio mode?

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

Hoe kan je IMU Tilt sensor opzetten in Microsurvey FieldGenius Android?

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: Kolida-k5-imu-rover Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolida K5 IMU Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close