fbpx
, ,

Kolida K30 Rover Base set


De Kolida K30 Rover en Base set!

Met 1598 kanalen, een kleurrijk touchscreen scherm en een 60° IMU tilt sensor is de Kolida K30 een zeer sterke RTK GNSS ontvanger. Elke landmeter moet ooit in zijn leven met een Kolida ontvanger gewerkt hebben om dit geweldige apparaat te ervaren. Waarom zou je wachten? Koop de Kolida K30 nu!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

9,867.95

Met 1598 kanalen, een kleurrijk touchscreen scherm en een 60° IMU tilt sensor is de Kolida K30 een zeer sterke RTK GNSS ontvanger. Elke landmeter moet ooit in zijn leven met een Kolida ontvanger gewerkt hebben om dit geweldige apparaat te ervaren. Waarom zou je wachten? Koop de Kolida K30 nu!

Kanalen  1598
IMU Tilt Sensor 60º
 Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L1C/A, L2C, L2P, L5
GLONASS G1, G2
GALILEO E1, E5A, E5B, E6, AltBOC
BEIDOU B1I, B2I, B3I, B1C, B3I, B1C, B2a, B2b

 

Unboxing de Kolida K30 RTK GNSS Ontvanger

De RTK FIX T1 Tablet

De RTK FIX T1 is dé tablet voor elke landmeter. Hij is erg licht (600gr) maar toch ontzettend robuust waardoor die perfect is voor elk soort veldwerk. Val test van 1.2 meter en IP67 gecertificeerd waterdicht. De RTK FIX T1 heeft een krachtige CPU wat ervoor zorgt dat uw meest favoriete landmeet software soepel en foutloos kan opereren. Uitgerust met de nieuwste Android 10 besturingssysteem heeft u toegang tot Google playstore om elke applicatie te downloaden die u wilt. Met Google mail en Google drive vooraf geinstalleerd kunt u direct documenten versturen en ontvangen.

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: imlid-reachrs2-rover-1-1 Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolida K30 Rover Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close