fbpx
, ,

Kolida K20s Rover Base set


De Kolida K20s Rover en Base set!

De Kolida K20s beschikt over 965 kanalen en ondersteund alle constellaties. door een IMU en OLED-schermdisplay kan je sneller en efficiënter te werk gaan! de kolida K20s heeft ook nog eens een 10,000 mAh batterij capaciteit! Hiermee krijg je de tijd die je nodig hebt zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterij! Met de 60 graden IMU tilt sensor ben je in staat om schuin te meten!

Door middel van de externe radio kan je rover en base over afstand data laten uitwisselen met elkaar!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

8,867.95

De Kolida K20s Ontvanger!

De nieuwste interne meet technologie is aan boord met K20s IMU. De kantel sensor wordt niet meer beïnvloed door het magnetische veld van de aarde en vereist geen correctie. Het kan worden geactiveerd en beginnen te werken binnen slechts enkele seconden. Met een maximale hellingshoek van 60 °, is centreren niet nodig. Deze snelle positionering verhoogt de meetsnelheid met meer dan 30%. Het combinatiealgoritme van IMU + GNSS kan sneller een vaste oplossing krijgen en de meetresultaten stabieler houden.

Kanalen 965
IMU Tilt Sensor 60º
 Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L2P, L1C, L2C, L5
GLONASS G1, G2, G3
GALILEO  E1, E5A, E6, E5altBOC
BEIDOU B1I, B2I, B3I, B1C, b2A, B2B

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Uitpakken de South H6 data controller

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: Kolida-k20s-pro-rover-base Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolida K20s Rover Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close