fbpx
, ,

Kolida K1 PRO Rover en Base set


Kolida K1 Pro Rover en Base set!

De Kolida K1 Pro is het vlaggenschip van Kolida! Alle constellaties zijn aanwezig, L-band, Tilt sensor die gaat tot 60°, OLED-scherm, lange levensduur. Het maakt gebruikt van de nieuwe Maxwell 7 Technologie! De Maxwell 7 in de K1 pro zorgt ervoor dat coördinaten binnen 10 seconden verworven kunnen worden.

Maak kennis met Star-fill! Met deze nieuwe functie kunt u nog enkele minuten doorwerken na dat het een paar minuten doorwerken wanneer het radio- of mobiele signaal slecht word of zelfs verloren raakt in een blind gebied! De nauwkeurigheid blijft dan tot 2cm!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

9,867.95

De Kolida K1 Pro Ontvanger

De Maxwell 7 GNSS-motor in de K1 PRO biedt een ultrasnelle positioneringssnelheid, meestal begint het satelliet signaal te volgen binnen 5 seconden na het inschakelen, coördinaat kan worden verworven binnen 10 seconden. Deze nieuwe functie stelt u in staat om een paar minuten door te werken wanneer het radio- of mobiele signaal zeer slecht wordt of zelfs verloren gaat in een blinde zone. De nauwkeurigheid is tot op 2 cm. De ingebouwde batterij heeft een capaciteit van 10.000 mAh en kan 8 tot 14 uur werken als RTK rover, met slechts één oplaadbeurt. Dankzij de inertiële meettechnologie, kan de K1 PRO een tilt survey doen met een maximale tilt hoek van 60 °. Centreren is niet nodig, dus landmeters kunnen in een veilige positie blijven als ze op de snelweg meten, en hoeven niet in het water te stappen.

Kanalen 336, 672
IMU Tilt Sensor 60º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L1C, L2C, L2E, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P, L3
GALILEO E1, E5A, E5B, E5AltBOC, E6
BEIDOU B1, B2, B3

Kijk hier hoe het is om met de Kolida K1 PRO te werk te gaan!

Wat kan je verwachten bij de Kolida K1 Pro

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Uitpakken de South H6 data controller

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: Kolida-k1-pro-rover-base Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolida K1 PRO Rover en Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close