fbpx
-12%
,

SXTAB RTK SERIES


SXtab RTK is een robuuste tablet met hoge prestaties, ontworpen om gegevens te verzamelen in het veld. Deze tablet kan RTK correcties ontvangen, waardoor je een grote nauwkeurigheid hebt. Dit werkt zowel met de antenne die bij de tablet wordt geleverd als met een externe antenne. Deze tablet met uw favoriete data collectie software laat u eindelijk een all-in-one oplossing hebben. Uitgerust met Android 7.0 is deze tablet compatibel met honderden applicaties.

SXtab RTK SERIES pakket bestaat uit:

  • 1x USB-kabel
  • 1x Schermbeschermfolie
  • 1x Holster en tablet case
  • 1x RTK interne antenne
  • 1x batterij
  • 1x voedingsadapter

Handleiding & Datasheet

2,295.00 2,595.00

2,649.00 for 3 item(s)

De SXtab RTK kan worden gebruikt als een all-in-one unit met een interne antenne. Het is gemakkelijk mee te nemen met de vaste handriem achter de unit. Als je de voorkeur geeft aan de paaloptie is dat ook een mogelijkheid. U kunt een paal met een klemadapter gebruiken om uw toestel te brengen waar u maar wilt. Met deze optie kunt u ook een externe antenne op de paal plaatsen als u werkt in gebieden met veel interferentie.

SXTab RTK is een krachtig en robuust tablet dat ontworpen is om gegevens in het veld te verzamelen.

Deze tablet kan RTK correcties ontvangen, waardoor u over een grote nauwkeurigheid beschikt. Dit werkt zowel met de antenne die bij de tablet wordt geleverd als met een externe antenne. Deze tablet met uw favoriete data collectie software laat u eindelijk een all-in-one oplossing hebben. Uitgerust met Android 7,0 is deze tablet compatibel met honderden applicaties.

De SXTab RTK kan worden gebruikt als een all-in-one unit met een interne antenne.

Het is gemakkelijk mee te nemen met de vaste handriem achter het toestel. Als u de voorkeur geeft aan de paal optie is dat ook een mogelijkheid. U kunt een paal met een klemadapter gebruiken om uw sub-centimeter te dragen waar u maar wilt. Met deze optie kunt u ook een externe antenne op de paal plaatsen als u werkt in gebieden met veel interferentie.

Kenmerken:

  • 8-inch aanraakscherm
  • Gecertificeerd IP 65, bestand tegen de zwaarste omstandigheden
  • Compatibel met Bluetooth, Wi-Fi, GPS + 2G, 3G, 4G FDD LTE
  • Kan RTK correcties ontvangen
Artikelnummer: GESXTABRTK Categorieën: , Tags: ,
Gewicht 3 kg
Afmetingen 40 × 30 × 20 cm
Merk

SXBlue

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SXTAB RTK SERIES”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close