fbpx
-20%
,

South S750 Handheld Receiver


South S750 ontvanger is uitgerust met een professionele industriële module, die volledig compatibel is met GPRS/GSM netwerk signaal, helpt de eenheid om naadloos toegang te krijgen tot het CORS netwerk voor RTD (Real Time Differential) correcties.

GPS-antenne van hoge kwaliteit en moederbord, 220 kanalen, GPS, GLONASS en BDS tracking, zorgen voor een snelleresatellieten tracking en meer betrouwbare positionering resultaat, dat draagbare navigatie handheld GPS kan nooit worden vergeleken met. Uitstekende prestaties zijn gegarandeerd, zelfs in slechte omstandigheden.

Handleiding & Datasheet

1,850.00 2,300.00

2,195.00 for 3 item(s)

Hoge kwaliteit landmeetkundige GPS-antenne en moederbord, 220 kanalen, GPS, GLONASS en BDS tracking, zorgen voor snellere satellieten tracking en meer betrouwbare positionering resultaat, dat draagbare navigatie handheld GPS kan nooit worden vergeleken met. Uitstekende prestaties zijn gegarandeerd, zelfs in slechte omstandigheden.

Gemakkelijke toegang tot CORS

South S750 ontvanger is uitgerust met een professionele industriële module, die volledig compatibel is met GPRS/GSM netwerk signaal, helpt de eenheid om naadloos toegang te krijgen tot het CORS netwerk voor RTD (Real Time Differential) correcties.

Plug en play externe antenne opties

Signaalvolging in volledige constellatie garandeert een hoge nauwkeurigheid van deze ontvanger, waar u zich ook bevindt. En de plug and play externe antenne maakt punten nauwkeuriger.

Uitgebreide statische meetfuncties

Wanneer de S750 is uitgerust met een optionele externe antenne, kan hij in statische modus samenwerken met andere gps-ontvangers voor geodetische controlemetingen. Robuust veldwerkpakket Het geïntegreerde pakket bestaande uit GPS antenne, processing mainboard en data collector, maakt het een robuuste handheld unit op standaard industrieel niveau, toch economisch en kabelvrij. Outdoor tools Gebaseerd op het meest geavanceerde en compatibele professionele Windows Mobile 6.5 besturingssysteem, uitgerust met sensoren van Elektronisch kompas, Barometer, G-Sensor en Thermometer, maar toch volledig geïntegreerd met alle functies die u nodig heeft in het veld. Batterijpakket Uitgerust met 2 grote capaciteitsbatterijen (7200mAh elke batterij), plus de laag-verbruiks powerboard, die zorgt voor de continue hele dag veldwerk.

Robuust veldwerkpakket

het geïntegreerde pakket bestaande uit gps-antenne, verwerkingshoofdbord en datacollector, maakt het tot een robuuste handheld unit op standaard industrieel niveau, maar toch zuinig en snoerloos.

gereedschap voor buiten

south S750 is gebaseerd op het meest geavanceerde en compatibele professionele Windows Mobile 6.5 besturingssysteem, uitgerust met sensor van elektronisch kompas, barometer, G-sensor en thermometer, maar toch volledig geïntegreerd met alles wat je nodig hebt in het veld.

Batterijpakket

uitgerust met 2 grote capaciteitsbatterijen (7200mAh elke batterij), plus de lagere machtsconsumptie macht raad, die het ononderbroken gehele daggebiedswerk verzekert.

Artikelnummer: South S750 Categorieën: ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 25 × 10 × 10 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “South S750 Handheld Receiver”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close