fbpx
, ,

Emlid Reach RS3


De Reach RS3 is een robuust landmeetapparaat dat een precisie van minder dan 20 mm biedt, snelle nauwkeurigheid op centimeterniveau en compatibiliteit met verschillende satellietsystemen. Hij beschikt over een batterij van industriële kwaliteit, kan 18 uur werken met kantelcompensatie en ondersteunt langdurig gebruik met een powerbank. Dit veelzijdige apparaat registreert gegevens in RINEX-formaat voor nabewerking en kan NTRIP-correcties gebruiken via een simkaart. De duurzame constructie, met een behuizing van polycarbonaat met elastomeercoating, maakt hem slagvast, stofdicht en waterdicht, geschikt voor uitdagende omstandigheden binnen een breed temperatuurbereik.

Kanalen 184
IMU Tilt Sensor 60°
Internet Modem 4G
UHF Radio 868 – 915MHz
GPS L1C/A, L2C
GLONASS L1OF, L2OF
GALILEO E1-B/C, E5b
BEIDOU B1I, B2I

Handleiding & Datasheet

2,499.00

Zeer nauwkeurige IMU

De Reach RS3 biedt nauwkeurige landmeetkundige mogelijkheden met een nauwkeurigheid van minder dan 20 mm, zelfs bij een hoek tot 60 graden. Het is kalibratievrij en direct uit de doos klaar voor gebruik. Bovendien zorgt de immuniteit voor magnetische storingen ervoor dat metalen voorwerpen en elektronica geen invloed hebben op de nauwkeurigheid.

Ontvang binnen 5 seconden een oplossing

In ongeveer 5 seconden bereikt de ontvanger nauwkeurigheid op centimeterniveau en blijft hij betrouwbare prestaties leveren, zelfs in situaties waarin de lucht gedeeltelijk wordt belemmerd of het apparaat gekanteld is. Het volgt signalen van GPS/QZSS-, GLONASS-, BeiDou- en Galileo-satellietsystemen.

18 uur werk met kantelcompensatie

De batterij van industriële kwaliteit heeft een capaciteit voor 22 uur loggen of 18 uur continu gebruik als RTK-rover, compleet met kantelcompensatie. Om een ​​ononderbroken werking gedurende meerdere dagen te garanderen, kunt u eenvoudig een powerbank aansluiten via USB-C.

RINEX-logboekregistratie en PPP-ondersteuning

De Reach RS3 legt onbewerkte gegevens vast in het RINEX-formaat, waardoor nabewerking mogelijk is. U kunt onze gratis PPK-software, Emlid Studio of andere software gebruiken die RINEX ondersteunt. Bovendien zijn deze logs compatibel met OPUS-, AUSPOS- en PPP-services.

Ingebouwde LTE-modem

Plaats een simkaart in het Reach RS3-apparaat, zodat het correcties kan uitzenden of ontvangen via NTRIP.

Robuust en compact

De Reach RS3 is goed voorbereid op ruige omgevingen, dankzij de behuizing van polycarbonaat gecoat met elastomeer, waardoor hij schokbestendig is. Deze ontvanger is ook ontworpen om zware omstandigheden te weerstaan, omdat hij zowel stof- als waterdicht is met een IP67-classificatie. Het kan effectief werken binnen een temperatuurbereik van -20°C tot 65°C (-4°F tot 149°F).

Artikelnummer: emlid-reach-rs3 Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Emlid Reach RS3”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close