fbpx
, ,

Emlid Reach RS2+

(24 klantbeoordelingen)

De Emlid Reach RS2+ ontvanger is uitgerust met een 184-kanaals Ublox GNSS ontvangerbord. Samen met een VRS RTK abonnement van een RTK netwerk, kan de Emlid Reach RS2+ GPS ontvanger centimeters nauwkeurigheid in real-time garanderen. Aangezien de ontvanger Galileo GPS Glonass QZSS en Beidou satellietconstellaties ondersteunt, kan hij een hoog niveau van GNSS-nauwkeurigheid bieden, zelfs in zware omstandigheden.

Kanalen 184
  IMU Tilt Sensor Geen
Internet Modem 4G
UHF Radio 868 – 915MHz
GPS L1C/A, L2C
GLONASS L1OF, L2OF
GALILEO E1-B/C, E5b
BEIDOU B1I, B2I

Naast de GPS-satelliet hebben we een lijst opgenomen van frequenties en andere GNSS-constellaties die de Emlid Reach RS2+ kan ondersteunen. De ontvanger wordt ook geleverd met een 868-915Mhz interne zender. Daarnaast is er een 4GB modem dat je kunt gebruiken voor een netwerk rover setup. Het werkt samen met een gratis ReachView App waarmee u punten kunt meten en UBX- en RINEX-bestanden kunt loggen.

Meegeleverd met de Reach RS2+:

 • Reach RS2+
 • Draagtas met riem
 • Radio antenne
 • USB Type-C kabel

Handleiding & Datasheet

2,399.00

2,637.95 for 3 item(s)

Deze unieke, moderne RTK GPS-ontvanger heeft een aantal uitstekende kenmerken waardoor hij opvalt. De ontvanger verkrijgt bijvoorbeeld een VRS RTK fix in enkele seconden en behoudt een perfecte prestatie ondanks de omstandigheden. Dit is de GPS ontvanger die u moet gebruiken als u centimeternauwkeurigheid nodig hebt die kan worden verkregen op afstanden van meer dan 100 km in PPK en 60 km in RTK. De Emlid Reach RS2+ GPS is een van de weinige RTK systemen die wordt geleverd met compacte batterijen met een fantastische batterij levensduur. Op een volle lading zal deze batterij minstens 22 uur functioneren bij het loggen van data en minstens 16 uur bij gebruik van dit RTK systeem als een GPS rover. Maar als u denkt dat dit niet genoeg is om aan uw behoeften te voldoen, kunt u een powerbank via USB-C gebruiken om dit Rover GPS-systeem onderweg op te laden. Zelfs met die optie, zult u genieten van premium functionaliteit van deze GPS antenne.

De Emlid Reach RS2+ RTK GPS-ontvanger is zeer energiezuinig en beschikt over een 2G fallback en wereldwijde dekking. Bovendien zijn de RINEX data logs natuurlijk compatibel met CSRS-PPP, OPUS, AUSPOS, en vele andere PPP diensten, wat betekent dat u kunt genieten van centimeter nauwkeurigheid, ongeacht uw locatie. Met het RTK GPS-systeem kunt u RINEX-bestanden online verwerken terwijl u geniet van eersteklas nauwkeurigheid. Duurzaamheid IP67, schokbestendig, 5/8″

Emlid Reach RS2+ GPS antenne is gemaakt met een indrukwekkend niveau van schokbestendigheid. De hoofdbehuizing van het apparaat is vervaardigd met behulp van een injectieproces in twee stappen. De interne laag van de behuizing is gegoten uit polycarbonaat, een zeer duurzaam materiaal dat niet wordt aangetast door destructieve weerselementen waarmee een landmeter wordt geconfronteerd tijdens het uitvoeren van GPS-meetwerkzaamheden. Tijdens het gietproces wordt een CNC precisiemachine met schroefdraad ingevoegd om een enkele laag met de kunststof te vormen. Een speciaal elastomeer wordt gebruikt om de harde buitenlaag te bedekken zodat een schokdemper wordt gevormd rond het toestel, waardoor het wordt beschermd tegen schokken.

Unboxing de Emlid Reach RS2+ RTK GNSS Ontvanger

Data inwinnen met de Reach RS2+

De meest gebruiksvriendelijke software voor het verzamelen van gegevens, die zowel voor Android als iOS beschikbaar is. Met ReachView kunt u punten verzamelen en uitzetten en alle functies van Reach-ontvangers bedienen, zoals het instellen van een basisstation, het loggen van RINEX-gegevens en het configureren van NMEA-uitvoer.

Maak projecten, sla punten op en exporteer in industriestandaardformaten. Registreer elke positie als een punt met centimeter nauwkeurige coördinaten. Exporteer projecten en open ze in GIS of CAD software zoals AutoCAD, ArcGIS, QGIS, en anderen. De meest gebruikte formaten zijn

 • DXF
 • CSV
 • GeoJSON
 • ESRI
 • Shapefile

Inmeten in RDNAP 

Met de gratis Emlid ReachView app kunt u meten binnen uw eigen coördinatenstelsel zoals RDNAP voor Nederland en Lambert voor België.

Uitzetten: vind punten en locaties in het veld met de Emlid RS2+ 

Uitzetten wordt gebruikt om de exacte fysieke locaties van punten te vinden. Ze kunnen worden verzameld in ReachView of worden geïmporteerd uit andere CAD- of GIS-software.

Het uitzetten in ReachView bestaat uit twee stappen: kaartweergave en bulls-eye. Het doel van de kaart is om u te helpen navigeren naar punten op lange afstanden. Als u dichter dan 40 cm bij het punt komt, gaat de bulls-eye aan om het u gemakkelijker te maken ontvanger en punt visueel te matchen.

 • DXF

 • CSV

 • GeoJSON

Log data in RINEX: record ruwe data, posities, and basis correctie logs

Registratie van ruwe gegevens, positie en logboeken voor basiscorrectie. Puntverzameling en registratie van RAW-gegevens zijn onafhankelijke processen en kunnen gelijktijdig worden gebruikt. ReachView heeft een eenvoudige en intuïtieve interface voor logconfiguratie en -controle. Wij bieden onze versie van RTKLib voor PPK. Het is gratis en kan worden gedownload van onze docs.

PPP voor OPUS

RINEX logbestanden met ruwe gegevens zijn compatibel met PPP-diensten, zodat u nu op elke plaats op aarde tot op de centimeter nauwkeurige resultaten kunt krijgen. Verwerk RINEX-bestanden in een online dienst en verkrijg een positie met absolute nauwkeurigheid.

Artikelnummer: RCH203 Categorieën: , ,
Gewicht 3 kg
Afmetingen 30 × 30 × 30 cm
Merk

Emlid

IMU Tilt Sensor

Geen Tilt sensor

Kanalen

184

GPS

L1, L2

Glonass

G1, G2

Galileo

E1, E1b, E1c, E5b

BeiDou

B1, B2

Internet modem

3G

Batterij type

Geïntegreerd

UHF Radio

Ingebouwde radio

Radio frequentie

868-915 MHz

IP Rating

IP67

Based on 24 reviews

4.8 overall
21
1
2
0
0

Add a review

 1. Dayanand

  Stuurde mij een offerte

  Dayanand

  (0) (0)
 2. Anonymous

  Ik ben tevreden.

  Anonymous

  (0) (0)
 3. GIAN FRANCO DIANA

  wachtend om het goed te kunnen testen, maar alles lijkt ok

  GIAN FRANCO DIANA

  (0) (0)
 4. GIAN FRANCO DIANA

  wachtend om het goed te kunnen testen, maar alles lijkt ok

  GIAN FRANCO DIANA

  (0) (0)
 5. GIAN FRANCO DIANA

  wachtend om het goed te kunnen testen, maar alles lijkt ok

  GIAN FRANCO DIANA

  (0) (0)
 6. Anonymous

  Goede waarde

  Anonymous

  (0) (0)
 7. H. Peeters

  Zeer mooie budget GNSS ontvanger. Bouwkwaliteit is goed.
  Reachview app is basic maar werkt prima.

  H. Peeters

  (0) (0)
 8. Pasqualino Fidanza

  SLIM, MAKKELIJK, SNEL

  Pasqualino Fidanza

  (0) (0)
 9. Pedro Lopes

  Goede uitrusting voor de prijs

  Pedro Lopes

  (0) (0)
 10. Dubravko Car

  Ongelooflijke prijs voor het resultaat

  Dubravko Car

  (0) (0)
 11. Emerich P.

  Setup een beetje ingewikkeld, maar werkt prima

  Emerich P.

  (0) (0)
 12. mathieu de pinel

  ok

  mathieu de pinel

  (0) (0)
 13. Yves L.

  Heel blij met dit product! Werkt prima!

  Yves L.

  (0) (0)
 14. Fabio Colonna

  Goede prijs bedankt

  Fabio Colonna

  (0) (0)
 15. SALIM ZARIOUH

  GREAT

  SALIM ZARIOUH

  (0) (0)
 16. Pedro Beja

  Zeer tevreden was mijn eerste contact met Emlid apparatuur en ik ben zeer tevreden.

  Pedro Beja

  (0) (0)
 17. Evangelos Kroustalis

  Sinds de eerste release in 2019 heb ik dit product graag willen kopen, maar ik was terughoudend omdat het te mooi leek om waar te zijn. In de afgelopen twee jaar is echter steeds meer bewijs verzameld dat deze GNSS-ontvanger qua nauwkeurigheid, snelheid en stabiliteit goed kan concurreren met andere, veel duurdere apparaten. Ik heb dit product pas gisteren ontvangen, dus ik heb het nog niet grondig kunnen testen. Desalniettemin ziet alles eruit zoals het hoort te zijn. Het is goed gebouwd, het kan een aanzienlijk aantal satellieten in verschillende navigatiesystemen volgen (GPS, GLONASS, Galileo enz.), de batterij laadt snel op. De gratis Reach View-app is eenvoudig en functioneel en ondersteunt nu het Griekse geodetische referentiesysteem (GGRS87), samen met vele andere. Er worden ook voortdurend nieuwe functies toegevoegd. Ik kijk ernaar uit om mijn Reach RS2-ontvanger te testen en te gebruiken voor mijn archeologische onderzoeken en opgravingen.

  Evangelos Kroustalis

  (0) (0)
 18. JUNAID SAHEER

  Uitstekend product

  JUNAID SAHEER

  (0) (0)
 19. Pablo

  De Reach Rs2 heeft een goede positie, zelfs omringd door bomen. Over het algemeen zeer tevreden.

  Pablo

  (0) (0)
 20. Michael Quinn

  Prijs is belangrijk, de toestellen zijn scherp geprijsd en uitstekend in gebruik.

  Michael Quinn

  (0) (0)
 21. Anonymous

  goed

  Anonymous

  (0) (0)
 22. José RomÃ

  Een grote stap voorwaarts vergeleken met de vorige EMLID Reach units.

  José RomÃ

  (0) (0)
 23. Fabio Colonna

  Ok

  Fabio Colonna

  (0) (0)
 24. Dayanand

  Reach emlid rs2 wilt 2 rovers

  Dayanand

  (0) (0)

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close