fbpx
, ,

Emlid Reach RS2+ Rover Base set

(1 klantbeoordeling)

De Emlid Reach RS2+ Rover en Base set!

De Emlid reach RS2+ heeft 184 kanalen en is een duale frequentie ontvanger! Door middel van een RTK netwerk kan hij ook nog eens centimeter nauwkeurig meten. Door de internet modem kan de correctie data direct worden verwerkt in de ontvanger!

Wanneer je liever de RTK data wilt verwerken in de software kan je dit doen met de RTK FIX T1 die beschikt over een 4G module. Dit zorgt ervoor dat je sneller en efficiënter te werk kan gaan!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

6,668.95

De Emlid reach RS2+ Ontvanger

De Emlid Reach RS2+ ontvanger is uitgerust met een 184-kanaals Ublox GNSS ontvangerbord. Samen met een VRS RTK abonnement van een RTK netwerk, kan de Emlid Reach RS2+ GPS ontvanger centimeters nauwkeurigheid in real-time garanderen. Aangezien de ontvanger Galileo GPS Glonass QZSS en Beidou satellietconstellaties ondersteunt, kan hij een hoog niveau van GNSS-nauwkeurigheid bieden, zelfs in zware omstandigheden.

Kanalen 184
   IMU Tilt Sensor Geen
Internet Modem 4G
UHF Radio 868 – 915MHz
GPS L1C/A, L2C
GLONASS L1OF, L2OF
GALILEO E1-B/C, E5b
BEIDOU B1I, B2I

Naast de GPS-satelliet hebben we een lijst opgenomen van frequenties en andere GNSS-constellaties die de Emlid Reach RS2+ kan ondersteunen. De ontvanger wordt ook geleverd met een 868-915Mhz interne zender. Daarnaast is er een 4GB modem dat je kunt gebruiken voor een netwerk rover setup. Het werkt samen met een gratis ReachView App waarmee u punten kunt meten en UBX- en RINEX-bestanden kunt loggen.

Meegeleverd met de Reach RS2+:

 • Reach RS2+
 • Draagtas met riem
 • Radio antenne
 • USB Type-C kabel

Unboxing de Emlid Reach RS2+ RTK GNSS Ontvanger

De RTK FIX T1 Tablet

De RTK FIX T1 is dé tablet voor elke landmeter. Hij is erg licht (600gr) maar toch ontzettend robuust waardoor die perfect is voor elk soort veldwerk. Val test van 1.2 meter en IP67 gecertificeerd waterdicht. De RTK FIX T1 heeft een krachtige CPU wat ervoor zorgt dat uw meest favoriete landmeet software soepel en foutloos kan opereren. Uitgerust met de nieuwste Android 10 besturingssysteem heeft u toegang tot Google playstore om elke applicatie te downloaden die u wilt. Met Google mail en Google drive vooraf geinstalleerd kunt u direct documenten versturen en ontvangen.

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: imlid-reachrs2-rover-1 Categorieën: , ,

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

 1. Michael Quinn

  Emlid RS2 BASE & ROVER zijn essentieel voor de hedendaagse landmeter, zeer goede specificaties en werken direct uit de doos. Wat kleine problemen met Reachview verbinding met RS2 units, maar ik geef mezelf de schuld, niet de apparatuur.

  Michael Quinn

  (0) (0)

SHOPPING CART

close