fbpx
, ,

Emlid Reach RS+ Rover set


De Emlid Reach RS+ inmeet set!

De Emlid Reach RS+ is de perfecte ontvanger wanneer jij je alleen bezig hoeft te houden met metingen op een open veld zonder enige stoorzenders (bomen, gebouwen etc)! Het is namelijk een enkele frequentie ontvanger met 72 kanalen! Hij kan prima werk leveren in gemakkelijk omstandigheden. Het is dus een goede keus voor een simpel project!

In combinatie met de H6 data collector kan je gecorrigeerde data verwerken in de software!

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

2,529.00

De Emlid Reach RS+ Ontvanger!

Reach RS is een robuuste en veelzijdige multi-GNSS RTK-ontvanger met ingebouwde IMU. Hij kan in RTK-modus coördinaten tot op de centimeter nauwkeurig leveren. Voor RTK-modus zijn twee ontvangers nodig: een stationaire ontvanger die correcties uitvoert, een andere ontvanger in beweging die correcties toepast en de precieze coördinaten levert.

Kanalen 72
  IMU Tilt Sensor Geen
  Internet Modem Geen
UHF Radio 863 – 928MHz
GPS L1C/A
GLONASS L1OF
GALILEO E1
BEIDOU B1

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Wat kan je verwachten bij de South h6 data controller?

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

IMU Tilt Met Field genius android!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: Emlid Reach RS+ rover set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Emlid Reach RS+ Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close