fbpx
, ,

EFIX F4 Rover set


De EFIX F4 inmeet set!

De EFIX F4 beschikt over 824 kanalen voor alle constellaties, heeft een 4G internet modem!

Ook beschik je over een 9600 mAh batterij die tot wel 12 uur mee gaat in rover modes! Dit betekent dat je alle tijd hebt om je meting te maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterij!

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

4,255.00

De EFIX F4 Ontvanger!

De F4 GNSS ontvanger verwijdert barrières voor draagbaarheid zonder in te leveren op prestaties. Met zijn volledige GNSS-technologie biedt hij de beste GNSS-signaaltracking in zijn klasse, zelfs in een ruwe omgeving, en maakt hij GNSS-metingen mogelijk die de gebruikelijke beperkingen te boven gaan. Deze GNSS-ontvanger ondersteunt GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou en QZSS, 824 signaalkanalen om ze allemaal te traceren.

Kanalen 824
  IMU Tilt Sensor Geen
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L2, L5
GLONASS L1, L2
GALILEO E1, E5A, E5B
BEIDOU B1, B2, B3

Unboxing The EFIX F4 RTK GPS Receiver

Wat zit er in de EFIX F4 GNSS ontvanger?

EFIX FC2 Datacollector

De EFIX FC2 datacollector heeft een goed afleesbaar display en een snelle en krachtige processor die uw landmeetkundige productiviteit een boost geeft in vergelijking met dataverzamelaars die deze functies niet hebben. Het heeft een robuust industrieel ontwerp waardoor het perfect is om te werken in ruwe omgevingen.

EFIX Efield

eField is een nieuwe maar wel bewezen landmeet software voor android en EFIX gebruikers. De software is ontworpen voor  landmeten en karteringstaken en biedt naadloze workflowbeheer, de software is makkelijk te begrijpen en heeft een gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface om al uw projecten efficiënt te voltooien! Uitgebreide data import en export formaten, meerdere meet- en uitzetmethodes zorgen voor directe productiviteit.

Complete handleiding voor het instellen van uw EFIX F7 RTK GNSS ontvanger met eField.

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: EFIX F4 Rover set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “EFIX F4 Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close