fbpx
, ,

Comnav N5 Rover en Base set


De Comnav N5 Rover en Base set!

De comnav N5 GNSS-ontvanger is ingebed met IMU-engine, geschikt voor volledige constellatie-tracking, en uitgerust met verbeterde OLED, 6800mAh grote Li-batterij, N5 GNSS-ontvanger biedt een handiger, betrouwbaarder en efficiëntere ervaring voor veldwerkers, vooral wanneer ze samenwerken met Survey Master dataverzamelingssoftware.

10,495.00

De Comnav N5 Ontvanger!

De comnav N5 GNSS-ontvanger is ingebed met IMU-engine, geschikt voor volledige constellatie-tracking, en uitgerust met verbeterde OLED, 6800mAh grote Li-batterij, N5 GNSS-ontvanger biedt een handiger, betrouwbaarder en efficiëntere ervaring voor veldwerkers, vooral wanneer ze samenwerken met Survey Master dataverzamelingssoftware.

Kanalen  965
IMU Tilt Sensor 60º
 Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1, L2, L2C, L5
GLONASS L1, L2
GALILEO E1, E5a, E5b
BEIDOU B1, B2, B3

Efficiënter

Eenmalige aanpassing voor opeenvolgende kantelmetingen met nauwkeurigheid op centimeterniveau verhoogt de werkefficiëntie.

Betrouwbaarder

Met ingebouwde IMU en aangenomen zelfontwikkeld kernalgoritme, is de N5 IMU GNSS-ontvanger vrij van magnetische interferentie en kalibratie, en kan hij nauwkeurige en betrouwbare onderzoeksresultaten opleveren

Functies:

  • Volledige sterrenbeelden volgen
  • Verbeterd OLED-scherm
  • 6800mAh Grote Li-batterij
  • Ondersteuning PPP
  • Robuuste behuizing
  • Webgebaseerde gebruikersinterface
  • Instelbare TX & RX Interne UHF
  • Naadloos werken met netwerk-RTK-positionering

Comnav R550

De SinoGNSS R550 is een professionele GNSS-datacontroller met smartphonemogelijkheden, het heeft een in zonlicht leesbaar aanraakscherm van 5 inch en een toetsenbord met achtergrondverlichting. In combinatie met geïntegreerde Bluetooth® kunt u de ComNav Technology GNSS-ontvangers eenvoudig aansluiten of bedienen, wat de efficiëntie en productiviteit in het veld verbetert.

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

Hoe kan je IMU Tilt sensor opzetten in Microsurvey FieldGenius Android?

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: comnav-n5-rover-base Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Comnav N5 Rover en Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close