fbpx
, ,

Carlson xML2


Het Carlson xML2-systeem integreert naadloos een compacte GNSS-ontvanger met terrestrische fotogrammetrie, waardoor gebruikers de mogelijkheid hebben om rechtstreeks vanaf hun Android-apparaat 3D-resultaten te genereren. Deze veelzijdige oplossing is bijzonder geschikt voor stedelijke omgevingen of gebieden waar het gebruik van drones beperkt is, waardoor nauwkeurige fotogrammetrie mogelijk is zonder de afhankelijkheid van drones uit de lucht. De gebruiksvriendelijke interface, gecombineerd met robuuste prestaties, maakt het een onmisbaar hulpmiddel voor het vastleggen van 3D-weergaven van verschillende elementen, waaronder putten, trottoirs, stoepranden, trappen en landschapselementen. Bovendien blinkt het uit in toepassingen zoals het in kaart brengen van ondergrondse elektriciteits-, water- en rioolleidingen in sleuven.

Inclusief Carlson Layout Software

Kanalen 184
  IMU Tilt Sensor Geen
  Internet Modem Geen
  UHF Radio Geen
GPS L1C/A, L2C
GLONASS L1OF, L2OF
GALILEO E1-B/C, E5b
BEIDOU B1I, B2I

Handleiding & Datasheet

2,195.00

Mogelijkheid tot meerdere constellaties

De xML2 beschikt over de mogelijkheid om meerdere constellaties en frequenties van GNSS-satellieten te volgen en te verwerken, waardoor binnen enkele seconden nauwkeurigheid op centimeterniveau kan worden bereikt.

Compact en draagbaar

Met afmetingen van slechts 115 x 62 x 24 mm en een gewicht van minder dan 300 gram is de xML2 in zakformaat en klaar voor gebruik in elke omgeving waar nauwkeurigheid op centimeterniveau essentieel is.

Robuuste duurzaamheid

De xML2 is gebouwd om de zwaarste omstandigheden te doorstaan ​​en voldoet aan de IP67-normen voor stof- en waterbestendigheid. De robuuste metalen behuizing bevat een interne structuur die is ontworpen om schokken te weerstaan.

Moeiteloze bediening

Het bedienen van de xML2 is een fluitje van een cent, omdat u alleen maar op de aan/uit-knop hoeft te drukken. Er zijn geen complexe installatieprocedures nodig, behalve het verzenden van RTK-correcties via Bluetooth. Het apparaat decodeert deze correcties automatisch en past deze toe tijdens het verzenden van NMEA-berichten.

NMEA/geolocatie

De xML2 is een hooggekwalificeerde GNSS-ontvanger die naadloos kan worden geïntegreerd met alle NMEA- of geolocatiesoftware, waardoor een uiterst nauwkeurige positionering wordt gegarandeerd.

Batterij met lange levensduur

Met een batterijduur van meer dan 20 uur produceert de xML2 op betrouwbare wijze RTK-positie-informatie met nauwkeurigheid op centimeterniveau, ongeacht de duur van dagelijkse werkzaamheden of schommelingen in de omgevingstemperatuur.

Artikelnummer: carlson-xml2 Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Carlson xML2”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close