fbpx
, ,

Carlson NR3 Rover set


De Carlson NR3 inmeet set!

De Carlson NR3 heeft 448 kanalen en beschikt over een 4G internet modem die het mogelijk maakt gecorrigeerde data te verwerken in de ontvanger!

Mocht je het toch liever verwerken in de software dan kan dat ook! Dit kan doodmiddel van de SurvCE software (Windows) die je gebruikt op de Carlson RT4!

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

12,339.00

Carlson NR3 ontvanger

De Carlson NR3 is een compacte GNSS Smart Antenne ontworpen voor Netwerk Rover toepassingen. De NR3 en een prisma vormen een lichtgewicht landmeetpaal om SurvCE/PC 6.0 met Hybrid+ te gebruiken voor gelijktijdige GNSS en Robotic Total Station metingen.

De nieuwe Hybrid+ functie maakt gelijktijdige interactie mogelijk met GNSS en een Robotic Total Station, met de GNSS en het prisma beide gemonteerd op de landmeetpaal.

 

Channels 448
  IMU Tilt Sensor Geen
Internet Modem 4G
  UHF Radio Geen
GPS L1, L2, L5
GLONASS L1, L2, L3
GALILEO E1, E5a, E5b, AltBoc
BEIDOU B1, B2

Carlson RT4

De Carlson RT4 is ontworpen voor landmeten, uitzetten, bouw lay-out, en GIS-kartering en is gebundeld met Carlson SurvPC – het Windows-gebaseerde dataverzamelingsprogramma. SurvPC bevat de optie om het Esri OEM programma te draaien voor GIS veldwerk. De RT4 kan ook worden gebruikt op kantoor met alle Carlson kantoorsoftware. Met 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte, heeft u de kracht om uw gegevens sneller en efficiënter te verzamelen en te analyseren dan ooit tevoren.

 

Carlson SurvCE/PC

Carlson Survey is ontworpen als aanvulling op landmeetkundige werkzaamheden en biedt een verscheidenheid aan landmeetkundige functies om gegevens te verwerken, van oppervlaktemodellering tot Least Squares Network Adjustment. Naadloos werken tussen de kantoor en veld werkzaamheden door gebruik te maken van bedrijfsbrede ontwerpstijlen voor gebruiksgemak en efficiëntie.Met Carlson survCE kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP.

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: Carlson NR3 Rover set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Carlson NR3 Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close