fbpx
, ,

Carlson BRX7

(1 klantbeoordeling)

De Carlson BRx7 is een GNSS RTK ontvanger die hoge precisie en prestaties levert terwijl hij duurzaam en compact is.

De BRx7 heeft vele communicatie opties. Uitgerust met een GSM LTE-modem, is de ontvanger ideaal voor het werken met VRS referentiestation netwerken met een nauwkeurigheid van 8mm + 1ppm horizontaal en 15mm + 2ppm verticaal, en de ingebouwde dual-band UHF-radio maakt base-rover meting echte GSM-dekking. ontbreekt. BRx7 biedt ook Carlson listen, een unieke dienst die de uhf basislijn lengte limiet elimineert.

Kanalen 800
IMU Tilt Sensor 60º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz 902.4 – 928MHz
GPS L1CA, L1P, L1C, L2P, L2C, L5
GLONASS G1, G2, G3, P1, P2
GALILEO E1BC, E5a, E5b, E6BC, ALTBOC
BEIDOU B1i, B2i, B3i, B10C, B2A, B2B, ACEBOC

Waarom landmeters kiezen voor Carlson BRX7:

Multi-frequentie GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS, IRNSS, en Atlas L-band
Lange afstand RTK basislijnen tot 50 km met snelle acquisitietijden door het gebruik van Luister***
Draadloze communicatie via UHF (400 MHz & 900 MHz), mobiele telefoons, Bluetooth en Wi-Fi
De BRx7 Athena GNSS engine biedt de beste RTK-prestaties in zijn klasse
Interne inclinatiesensor corrigeert verzamelde puntcoördinaten tot op 2 cm

Handleiding & Datasheet

9,950.00

10,895.00 for 3 item(s)

De BRx7 is Carlson’s volledig nieuwe multi-GNSS, multifrequentie slimme antenne. De BRx7 biedt robuuste prestaties en hoge precisie in een compact, robuust pakket met tilt compensatie mogelijkheid. Met meerdere draadloze communicatie poorten en een open GNSS interface, kan de BRx7 worden gebruikt in een verscheidenheid van operationele modes.

Gebruik de BRx7 als een nauwkeurige netwerk rover om te werken met uw GNSS VRS netwerk, of stel uw BRx7 in als een eenvoudig te gebruiken base-rover pakket met toonaangevende prestaties via de interne lange afstand en spread-spectrum radio of cellulaire communicatie via Carlson’s Listen-Listen, een unieke cloud based lage vertraging service die de basislijn lengte beperkingen van UHF radio’s elimineert. Met alleen een Internet verbinding, kunt u genieten van een eenvoudige, gebruiksvriendelijke base-rover oplossing die ook een enkele basis kan ondersteunen met meerdere gelijktijdige rover verbindingen.

De BRx7 biedt state-of-the-art RTK prestaties bij ontvangst van correcties van een statisch basisstation of netwerk RTK correctiesysteem. Met meerdere verbindingsopties kan de BRx7 RTK correcties ontvangen via radio, cell-modem, Wi-Fi, Bluetooth, of seriële verbinding. De BRx7 levert centimeter-nauwkeurigheid met vrijwel onmiddellijke initialisatie tijden en geavanceerde robuustheid in uitdagende omgevingen.

De BRx7 beschikt ook over de gepatenteerde SureFix® technologie om zeer betrouwbare informatie te geven over de kwaliteit van de RTK oplossing, waardoor een verbeterde en verbeterde RTK nauwkeurigheid, beschikbaarheid en precisie mogelijk is.

WebUI

De ingebouwde web-gebruikersinterface (WebUI) kan worden gebruikt om de status en werking van de ontvanger te bewaken en te controleren, en om de BRx7 te upgraden met nieuwe firmware en activeringen. De BRx7 is immuun voor magnetische interferentie, en is zowel geschikt voor Athena™ als voor Atlas® (abonnement vereist).

De BRx7 GNSS ontvanger met SurvCE/SurvPC levert een modern en flexibel GNSS RTK product voor precisiemetingen, met een intuïtieve en vertrouwde toepassingssoftware. De lichtgewicht BRx7 ontvanger kan worden gebruikt als een basis of Rover.

De BRx7 biedt meer dan 800 kanalen, 8 GB geheugen, kantelcompensatie (IMU) en een robuuste, compacte behuizing met IP67-classificatie. top klasse RTK prestaties worden geleverd door de Athena GNSS engine, die multi-frequentie GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS, IRNSS, en Atlas L-band ondersteuning biedt. De BRx7 heeft een geïntegreerde dual-band UHF zendontvanger en een Quad-band GSM modem samen met Wi-Fi en Bluetooth.

De BRx7 GNSS ontvanger met Carlson SurvCE/SurvPC levert een modern en flexibel GNSS RTK product voor precisiemetingen, met een intuïtieve en vertrouwde applicatie software. Typische toepassingen zijn Topografische en Engineering landmetingen, Mapping en GIS.

SUREFIX

SureFix werkt samen met de GNSS engine om high-fidelity RTK kwaliteitsinformatie te leveren, wat resulteert in verbeterde RTK nauwkeurigheid, beschikbaarheid, en gegarandeerde precisie met bijna 100% betrouwbaarheid. Vooral nuttig bij het werken in de buurt van of onder een afdak, de SureFix-processor neemt verschillende inputs en bepaalt de kwaliteit van de RTK-oplossing. Dit extra proces geeft de gebruiker zeer betrouwbare informatie over de kwaliteit van de RTK-oplossing en een onschatbare indicator van de huidige nauwkeurigheid.

CARLSON LUISTER-LUISTER

Carlson Listen-Listen is een unieke cloud-based lage latency dienst beschikbaar voor Carlson SurvCE/PC klanten die gebruik maken van Carlson’s BRx7 of NR3 GNSS ontvanger als basisstation. Het systeem elimineert basislijn lengte beperkingen die men tegenkomt bij het gebruik van UHF radio’s, ondersteunt enkele basis en meerdere gelijktijdige rover verbindingen, en wordt gehost via Amazon Web Services voor onbeperkte verwerkingskracht, snelheid en bandbreedte.

BRx7 klanten die Carlson SurvCE/PC gebruiken krijgen een eenmalige proefperiode van 6 maanden van Carlson Listen-Listen

 

Artikelnummer: carlson-brx7 Categorieën: , ,
Gewicht 5 kg
Afmetingen 50 × 40 × 25 cm
Merk

Carlson

IMU Tilt Sensor

60 graden Tilt

Kanalen

800

GPS

L1, L2, L5

Glonass

G1, G2, G3

Galileo

AltBoc, E1, E1b, E1c, E5a, E5b, E6

BeiDou

B1, B2, B3

Internet modem

4G

Batterij type

Verwisselbaar

UHF Radio

Ingebouwde radio

Radio frequentie

410-470 MHz

IP Rating

IP67

Based on 1 review

5.0 overall
1
0
0
0
0

Add a review

  1. Vince Harris

    Opgewonden om alles in te schakelen

    Vince Harris

    (0) (0)

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close