fbpx
, ,

Carlson BRX7 Rover set


De Carlson BRX7 inmeet set!

De Carlson BRX7 beschikt over 800 kanalen, een tilt sensor die tot wel 60º schuin kan meten en heeft een 4G internet modem. Door de 4G internet modem kan je gecorrigeerde data rechtstreeks verwerken in de ontvanger!

Mocht je het toch liever verwerken in de software dan kan dat ook! Dit kan doodmiddel van de SurvCE software (Windows) die je gebruikt op de Carlson RT4!

 

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

13,925.00

De Carlson BRX7 ontvanger

De Carlson BRx7 is een GNSS RTK ontvanger die hoge precisie en prestaties levert terwijl hij duurzaam en compact is.

De BRx7 heeft vele communicatie opties. Uitgerust met een GSM LTE-modem, is de ontvanger ideaal voor het werken met VRS referentiestation netwerken met een nauwkeurigheid van 8mm + 1ppm horizontaal en 15mm + 2ppm verticaal, en de ingebouwde dual-band UHF-radio maakt base-rover meting echte GSM-dekking. ontbreekt. BRx7 biedt ook Carlson listen, een unieke dienst die de uhf basislijn lengte limiet elimineert.

Kanalen 800
IMU Tilt Sensor 60º
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz 902.4 – 928MHz
GPS L1CA, L1P, L1C, L2P, L2C, L5
GLONASS G1, G2, G3, P1, P2
GALILEO E1BC, E5a, E5b, E6BC, ALTBOC
BEIDOU B1i, B2i, B3i, B10C, B2A, B2B, ACEBOC

Carlson RT4

De Carlson RT4 is ontworpen voor landmeten, uitzetten, bouw lay-out, en GIS-kartering en is gebundeld met Carlson SurvPC – het Windows-gebaseerde data verzameling programma. SurvPC bevat de optie om het Esri OEM programma te draaien voor GIS veldwerk. De RT4 kan ook worden gebruikt op kantoor met alle Carlson kantoorsoftware. Met 8 GB RAM en 128 GB opslagruimte, heeft u de kracht om uw gegevens sneller en efficiënter te verzamelen en te analyseren dan ooit tevoren.

Carlson SurvCE/PC

Carlson Survey is ontworpen als aanvulling op landmeetkundige werkzaamheden en biedt een verscheidenheid aan landmeetkundige functies om gegevens te verwerken, van oppervlaktemodellering tot Least Squares Network Adjustment. Naadloos werken tussen de kantoor en veld werkzaamheden door gebruik te maken van bedrijfsbrede ontwerpstijlen voor gebruiksgemak en efficiëntie.Met Carlson survCE kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP.

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: Carlson-brx7-rover-set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Carlson BRX7 Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close