fbpx
, ,

a-GEO NetBOX2


De a-GEO NetBOX2 met zijn 1408 kanalen nieuwe generatie volledige GNSS-chipset en de mogelijkheid om meerdere satellietconstellaties te ondersteunen, waaronder GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO, QZSS, SBAS en IRNSS, biedt nauwkeurige en nauwkeurige ruimtelijke gegevens voor alle gebruikers over de hele wereld.

Kanalen 1408
IMU Tilt Sensor 60°
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L1C, L2C, L2P(Y), L5
GLONASS L1, L2, L3
GALILEO E1, E5a, E5b, E6
BEIDOU B1I, B1C, B2I, B2a, B2b, B3I

Handleiding & Datasheet

2,295.00

IMU-kantelsensor

De a-GEO NetBOX2 is uitgerust met een snelle initialisatie, kalibratievrij en immuun voor magnetische interferentie Inertial Measurement Unit (IMU). Alle gebruikers kunnen deze technologie gebruiken om topopunten tot 60° te verzamelen of uit te zetten.

GSM- en UHF-radio

Een snelle internetverbinding is gegarandeerd met een ingebouwde 4G-module die het ontvangen van correctiegegevens versnelt met behulp van alle telecommunicatiesignalen en -banden. De NetBOX2 wordt geleverd met een geïntegreerde Rx interne UHF-radio die varieert van 410 MHz tot 470 MHz met een selecteerbare frequentie die de mogelijkheid biedt om verbinding te maken en nauwkeurige real-time gegevens te verzamelen in Rover-modus.

Batterij vermogen

NetBOX2 wordt geleverd met een interne lithium-ionbatterij met grote capaciteit die USB type-C snel opladen ondersteunt, waardoor gebruikers meer dan 14 uur kunnen werken in het dagelijkse veldwerk.

Artikelnummer: a-geo-netbox2 Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “a-GEO NetBOX2”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close