fbpx
, ,

a-GEO L600 Rover en Base set


De nieuwe a-GEO L600 Rover en Base set!

De nieuwe generatie a- GEO L600 GNSS-ontvanger heeft een stijlvol design en uitstekende nauwkeurigheid. De L600 heeft een ingebouwde all-constellation satellietantenne met volledige frequentie en een hoogwaardig OEM-bord.

6,768.95

De a-GEO L600 Ontvanger!

De nieuwe generatie a- GEO L600 GNSS-ontvanger heeft een stijlvol design en uitstekende nauwkeurigheid. De L600 heeft een ingebouwde all-constellation satellietantenne met volledige frequentie en een hoogwaardig OEM-bord.

Kanalen 1408
IMU Tilt Sensor 60°
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L2C, L2P, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P
GALILEO E1, E5a, E5b, AltBOC
BEIDOU B1, B1C, B2, B2a, B2b, B3

a-GEO S50III Data Collector

De α-GEO S50Ⅲ is een professionele GNSS-gegevenscontroller met volledig toetsenbord en smartphonemogelijkheden. De S50III heeft een 5-inch in zonlicht afleesbaar touchscreen en een toetsenbord met achtergrondverlichting, gecombineerd met geïntegreerde Bluetooth.

 

Rechtstreeks meten met a-GEO SurPro Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

 

Artikelnummer: a-geo-l600-rover-base-set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “a-GEO L600 Rover en Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close