fbpx
, ,

a-GEO L300


De a-GEO L300 is een compacte nieuwe generatie slimme GNSS-ontvanger die is ontworpen voor elk landmeetkundig project met behulp van de nieuwste GNSS-technologie. Deze ontvanger is voorzien van alle modern benodigde connectiviteitsmodules: Bluetooth, Interne radio,WIFI & 4G modem. 6800 mAh Ingebouwde batterij, IMU-kanteltechnologie en WebUl zijn andere nieuwste technologieën die worden gebruikt in L300-ontvangers.

Kanalen 1408
IMU Tilt Sensor 60°
Internet Modem 4G
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L2C, L2P, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P
GALILEO E1, E5a, E5b, AltBOC
BEIDOU B1, B1C, B2, B2a, B2b, B3

Handleiding & Datasheet

2,395.00

Meerdere Constellaties
De L300 met zijn 1408 kanalen nieuwe generatie volledige GNSS-chipset en de mogelijkheid om meerdere satellietconstellaties te ondersteunen, waaronder GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO, QZSS, SBAS en IRNSS, biedt nauwkeurige en ruimtelijke gegevens voor alle gebruikers over de hele wereld.

Wi-Fi en WebUl
De L300 dient als een WIFI-hotspot, zodat gebruikers eenvoudig toegang kunnen krijgen tot de status, de status kunnen beheren, de configuratie kunnen instellen of statische en PPK-onbewerkte gegevens kunnen downloaden via geavanceerde WebUl met behulp van computer, smartphone of andere elektronische apparaten met WIFI-ondersteuning zonder dat er software of een kabel van derden nodig is .

IMU-kantelsensor
De L300 is uitgerust met een snelle initialiserende, kalibratievrije en ongevoelig voor magnetische interferentie Inertial Measurement Unit (IMU). Alle gebruikers kunnen deze technologie gebruiken om topopunten tot 60° te verzamelen of uit te zetten.

GSM- en UHF-radio
Een snelle internetverbinding is gegarandeerd met een ingebouwde 4G-module die het ontvangen van correctiegegevens versnelt met behulp van alle telecommunicatiesignalen en -banden. De L300 wordt geleverd met een geïntegreerde Tx/Rx interne UHF-radio die varieert van 410 MHz tot 470 MHz met een selecteerbare frequentie die de mogelijkheid biedt om verbinding te maken en nauwkeurige real-time gegevens te verzamelen in Base/Rover-modus.

Batterij vermogen
De L300 wordt geleverd met een interne 6800 mAh lithium-ion interne batterij met grote capaciteit die snel opladen via USB type-C ondersteunt, waardoor gebruikers dagelijks meer dan 9 uur in het veld kunnen werken.

IP67
Het kiezen van een kleine, lichte, robuuste maar professionele GNSS-ontvanger is altijd een punt van zorg geweest onder professionele landmeters. De L300 met zijn hoogwaardige behuizing van magnesiumlegering biedt dergelijke voordelen zonder kwaliteitsverlies of opmerkelijke prijsstijgingen.

Werkmodus
Elke landmeter moet operators en een geschikte werkmethode kiezen op basis van projectvereisten en vereiste nauwkeurigheid. Om in dergelijke omstandigheden te kunnen werken, hebben gebruikers een apparaat nodig om in verschillende modi te kunnen werken, zoals statisch, netwerk-RTK, UHF RTK, PPK & etc. De L300 biedt alles wat u nodig hebt in een pakket!

Artikelnummer: a-geo-l300 Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “a-GEO L300”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close