fbpx
, ,

Unicore UB4B0M


UB4B0M is een compacte OEM RTK kaart voor hoge precisie positionering en navigatie. Het heeft een laag stroomverbruik, ondersteunt 5 belangrijke satelliet constellaties, meerdere frequenties en levert centimeter-niveau RTK positionering.

De UB4B0M is gebaseerd op de Nebulas-II chip en wordt vooral gebruikt in landmeetkundige apparatuur en basisstations. Door zijn standaard formaat, typische PIN layout, populaire formaten en interfaces, is de kaart eenvoudig te integreren en te bedienen. Met een prestatie die overeenkomt met die van bekende concurrenten tegen een veel lagere prijs, zou de UB4B0M een uitstekende keuze kunnen zijn voor uw slimme antenne, landmeetkundige apparatuur of elk ander apparaat dat betrouwbare RTK-positionering op centimeterniveau vereist.

Handleiding & Datasheet

680.00

Unicore UB4B0M is een compacte RTK-kaart die bijzonder geschikt is voor uiterst nauwkeurige positionering en navigatie. Gebaseerd op een eigen Nebulas-II GNSS System-on-a-Chip (SoC), levert de kaart een laag stroomverbruik, millimeter-niveau carrier fase waarnemingen, centimeter-niveau RTK positionering en ondersteunt multi-path mitigatie.

Multi-systeem en Multi-frequentie signaalverwerking

UB4B0M volgt gelijktijdig signalen van BDS, GPS, GLONASS, Galileo en QZSS en ondersteunt tri-band signalen van BDS, GPS en Galileo, levert “instantaneous” RTK initialisatie en bereikt 1-2 cm positioneringsnauwkeurigheid. Zelfs in de schaduw of op grote afstand verkrijgt de kaart nog steeds snel en betrouwbaar RTK-positioneringsresultaten.

Nebulas-II GNSS SoC

UB4B0M is gebaseerd op Unicore’s Nebulas-II multi-systeem, multi-core, hoge precisie SoC. De SoC ondersteunt 432 kanalen, bevat een ingebouwde ADC met hoge prestaties, een anti-interferentie eenheid, twee 600MHz ARM processoren en twee precisie floating-point verwerkingseenheden, en biedt krachtige GNSS signaalverwerkingsmogelijkheden.

Productkenmerken

– Ondersteunt BDS B1/B2/B3; GPS L1/L2/L5; GLONASS L1/L2; Galileo E1/E5a/E5b; QZSS L1/L2/L5

– 432 kanalen
– Waarneming van draaggolffase van beter dan 1 mm – RTK-positionering op centimeterniveau
– Geïntegreerde MEMS-navigatie
– Mainstream bord

Adaptieve anti-interferentie

Dankzij de krachtige Nebulas-II chip en het hoog lineaire, breed dynamische RF front-end ontwerp, kan de UB4B0M effectief smalband en single-tone radio interferentie onderdrukken in de GNSS signalen. Zo verkrijgen de klanten nauwkeurige plaatsbepalingsresultaten, zelfs in complexe elektromagnetische omgevingen.

Geïntegreerde MEMS navigatie

De UB4B0M integreert een 6-assige on-board MEMS chip en U-Fusion INS algoritme, wat resulteert in geoptimaliseerde continuïteit en betrouwbaarheid van nauwkeurige koers en positioneringsoutput in moeilijke omgevingen zoals stadsravijnen, tunnels en viaducten. Het board ondersteunt ook kilometerteller inputs om betere navigatie en positionering prestaties te leveren.

Basisfuncties

Multisysteem en meerkanaals SoC-chip met hoge prestaties, gebaseerd op Nebulas-IItm
Ondersteuning van één systeem onafhankelijke locatie en multi-systeem gezamenlijke locatie.
Ondersteuning van geavanceerde multi-path mitigatie technologie.
Ondersteuning 3 seriële poorten, een 1PPS

Artikelnummer: UB4B0M Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm
Merk

Unicore

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Unicore UB4B0M”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close