fbpx
, ,

Unicore UB4B0


UB4B0M is een compacte OEM RTK kaart voor hoge precisie positionering en navigatie. Het heeft een laag stroomverbruik, ondersteunt 5 belangrijke satelliet constellaties, meerdere frequenties en levert centimeter-niveau RTK positionering.

De UB4B0M is gebaseerd op de Nebulas-II chip en wordt vooral gebruikt in landmeetkundige apparatuur en basisstations. Door zijn standaard formaat, typische PIN layout, populaire formaten en interfaces, is de kaart eenvoudig te integreren en te bedienen. Met een prestatie die overeenkomt met die van bekende concurrenten tegen een veel lagere prijs, zou de UB4B0M een uitstekende keuze kunnen zijn voor uw slimme antenne, landmeetkundige apparatuur of elk ander apparaat dat betrouwbare RTK-positionering op centimeterniveau vereist.

Grote enkel-antenne kaart

Handleiding & Datasheet

Datasheets

Handleiding

Commands Manual

1,100.00

UB4B0 is een multi-systeem GNSS hoge-precisie kaart, gebaseerd op een nieuwe generatie Nebulas-II hoogperformante GNSS SoC ontwikkeld door Unicore Communications. Het ondersteunt BDS, GPS, GLONASS, Galileo en QZSS satellietnavigatiesystemen. De kaart maakt gebruik van drievoudige-frequentie RTK-technologie en kan worden gebruikt voor uiterst nauwkeurige positionering, navigatie en cartografie, enz.

Multi-systeem en Multi-frequentie signaalverwerking

UB4B0 volgt gelijktijdig signalen van BDS, GPS, GLONASS, Galileo en QZSS en ondersteunt tri-band signalen van BDS, GPS en Galileo, levert “instantaneous” RTK initialisatie en bereikt 1-2 cm positioneringsnauwkeurigheid. Zelfs in de schaduw of op grote afstand verkrijgt de kaart nog steeds snel en betrouwbaar RTK-positioneringsresultaten

Nebulas-II GNSS SoC

UB4B0M is gebaseerd op Unicore’ Nebulas-II s multi-systeem, multi-core, hoge precisie SoC. De SoC ondersteunt 432 kanalen, bevat een ingebouwde ADC met hoge prestaties, een anti-interferentie eenheid, twee 600MHz ARM processoren en twee precisie floating-point verwerkingseenheden, wat krachtige GNSS signaalverwerkingscapaciteiten oplevert. mogelijkheden.

Adaptieve anti-interferentie

Dankzij een krachtige Nebulas-II chip en zijn hoge lineariteit, brede dynamische RF front-end ontwerp kan UB4B0 effectief smalband en single-tone radio-interferentie onderdrukken in de GNSS signalen. Zo verkrijgen de klanten nauwkeurige plaatsbepalingsresultaten, zelfs in complexe elektromagnetische omgevingen.

Rijke set interfaces

UB4B0 is ook uitgerust met interfaces van seriële poort, USB-poort, Ethernet-poort, 1PPS, externe klok, CAN en kilometerteller, die kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende toepassingen. UB4B0 onboard LAN-poorten kunnen high-speed output van grote hoeveelheid gegevens en meerdere datastromen ondersteunen. Het ondersteunt ook netwerkprotocollen van TCP / IP, FTP, NTRIP en HTTP.

Artikelnummer: UB4B0 Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 10 × 10 × 15 cm
Merk

Unicore

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Unicore UB4B0”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close