fbpx
, ,

Unicore UB482


S’Werelds meest aantrekkelijke hoge-precisie positionerings- en koersbepalingsbord. Met een uitstekende prestatie, nauwkeurige koers en eenvoudige integratie, zal UB482 uw eerste keuze zijn voor dynamische toepassingen en projecten.

Profiteer van 5 belangrijke satelliet constellaties, dubbele frequenties en een aantrekkelijke prijs om uw autonome robot, landbouw auto-stuur of UAV te verbeteren zonder het budget te overschrijden. Een enkel UB482 bord ondersteunt dual-antenne output en levert 0.2˚ nauwkeurige koers.

Bord met dubbele antenne

Handleiding & Datasheet

1,020.00

Ontwikkeld door Unicore en gebaseerd op de Nebulas-II hoge-precisie GNSS SoC, is de UB482 een multi-systeem, multi-frequentie, hoge-precisie koerslijn kaart. Het ondersteunt BDS B1/B2 + GPS L1/L2 + GLONASS L1/L2 + Galileo E1/E5b + QZSS L1/L2. UB482 keurt klassieke compacte grootte goed en steunt netwerk en inertiële navigatie. Het wordt veel gebruikt in drones, rijtesten en intelligent rijden.

“UGypsophila” RTK verwerkingstechnologie

Gekoppeld aan een high-performance data-sharing mogelijkheid en vereenvoudigd besturingssysteem binnen de Nebulas II, voert UB482 voldoende optimalisatie uit op de multi-dimensionale RTK matrix berekening.De ontvanger zal proberen om alle zichtbare satellieten te volgen van alle systemen die worden gebruikt in de RTK en heading oplossingen, wat resulteert in een verkorte RTK initialisatie tijd van 5 seconden en verbeterde nauwkeurigheid en betrouwbaarheid

Nebulas-II GNSS SoC

UB482 is gebaseerd op Unicore’s Nebulas-II multi-systeem, multi-core, hoge precisie SoC. De SoC ondersteunt 432 kanalen, bevat een ingebouwde ADC met hoge prestaties, een anti-interferentie eenheid, twee 600 MHz ARM processoren en twee precisie floating-point verwerkingseenheden, die krachtige GNSS signaalverwerkingscapaciteiten bieden. Ingebouwde MEMS-navigatie De UB482 integreert een 6-assige MEMS-chip en U-FusionINS-algoritme, wat resulteert in een optimale continuïteit en betrouwbaarheid van nauwkeurige koersbepaling en positionering in moeilijke omgevingen, zoals ravijnen, tunnels en viaducten in steden.

Basiskenmerken

– Gebaseerd op een multisysteem, multifrequentie en
hoogperformante Nebulas-II GNSS SoC
– Ondersteunt dubbele antenne signaal input en single
kaart positionering en koers
– Geavanceerde multi-pad onderdrukking technologie
– Rijke set interfaces zoals ethernet, seriële
haven, SPI, 1PPS

Productkenmerken

– 46 X 71 mm compacte printplaat, met de
interface
compatibel met de heersende stroming GNSS
kaarten
– Multi-systeem multi-frequentie hoge-precisie
koers
– Ondersteunt GPS L1/L2+BDS B1/B2 +GLONASS
L1/ L2+Galileo E1/E5b+QZSS L1/L2
– Gelijktijdige uitvoer van koers en
positionering en meer dan 20 Hz gegevensuitvoer
snelheid
– Minder dan 1 seconde RTK reacquisition snelheid,
ondersteuning hot start

Artikelnummer: UB482 Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 10 × 10 × 10 cm
Merk

Unicore

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Unicore UB482”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close