fbpx
, ,

M8 Rover set


De M8 inmeet set!

De M8 beschikt over 220 kanalen, ondersteund GPS, Glonass, Galileo, Beidou en SBAS satellietconstellaties en hij ondersteunt wel 16 talen!

in combinatie met de K9D kan je gecorrigeerde data verwerken in de software!

ACTIE ! Bij aanschaf 1 maand gratis RTK correctie data voor heel Nederland!

5,179.00

De M8 ontvanger

KQ-geo M8 RTK GNSS ontvanger is uitgerust met een 220 kanaals Trimble BD970 GNSS kaart. In combinatie met een RTK Abonnement is deze ontvanger in staat om centimeters nauwkeurigheid in real time te leveren. Omdat de M8 GPS, Glonass, Galileo, Beidou en SBAS satellietconstellaties ondersteunt is hij in staat om deze centimeternauwkeurigheid onder zware omstandigheden te bereiken. Hieronder kunt u zien welke frequenties hij ondersteunt. Het ondersteunt Russisch en andere 16 talen. Intelligent LINUX systeem. Dubbele batterijen: geschikt voor batterijvervanging zonder uitschakelen. Ondersteuning van meervoudige gegevensopslag: geschikt voor opslag van gegevens in ingebouwde NANDFLASH & ingebouwde MicroSD & plug-in U disk. Diverse communicatiemethoden zoals ingebouwde ontvangen-en-zenden-geïntegreerde radio & 3G/GPR & bluetooth enz. Ondersteunt zowel netwerk- als radiotransmissie.

 

kanalen 220
  IMU Tilt Sensor None
  Internet Modem None
 UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1 C/A, L2E, L2C, L5
GLONASS L1C/A, L1P, L2C/A, L2P
GALILEO L1BOC, E5A, E5B, E5AltBOCi
BEIDOU B1, B2

K9D datacollector

De thunder K9 industriële handheld, geïntegreerd een speciale GNSS ontvangstkaart, een combinatie van connectiviteit opties en standaard kenmerken, inclusief DB9 series poort, LRBT, NFC, WI-FI en 3G, biedt complete oplossingen voor hoog nauwkeurige GIS toepassingen. De volledig robuuste IP rate is ontworpen voor gebruik in het veld. De Thunder industriële K9 handheld komt klaar voor u met toepassingsmogelijkheden in energiebedrijven, landbouw en geologische industrie, bosbouw, buitendienst en GIS/surveying.

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius  kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketten op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: M8 Rover set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “M8 Rover set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close