fbpx
, ,

Kolida K3 IMU


Het wordt aangedreven door de toonaangevende GNSS Positionering technologie, met een traagheidsmeting technologie, Systeem Integratie technologie. Het kan naadloos aansluiten op uw RTK GNSS netwerken via Android controller of smartphone met KOLIDA veld data collectie software, om te werken als een netwerk rover, kan ook worden gewerkt als UHF radio rover met behulp van de interne radio-modem.

Release datum 2021
Kanalen 965
IMU Tilt Sensor 60°
  Internet Modem None
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L2P, L1C, L2C, L5
GLONASS G1, G2, G3
GALILEO E1, E5b, E5a, E6, E5AltBoc
BEIDOU B1I, B2I, B3I, B1C, B2a, B2b

Handleiding & Datasheet

2,495.00

3,440.00 for 3 item(s)

Best-in-class GNSS signaalopvolging en heeft de beste klasse in GNSS motor

De geïntegreerde geavanceerde 965-kanaals GNSS-technologie helpt de K3 IMU bij het verzamelen van signalen van GPS, Glonass, Beidou, Galileo, QZSS, in het bijzonder de nieuwste BeiDou III. De gegevenskwaliteit en de snelheid waarmee satellietsignalen worden opgevangen voor GNSS-metingen zijn hierdoor sterk verbeterd.

“SOC”, nieuwe systeemstructuur

“SOC” betekent “System-on-Chip”, dit nieuwe ontwerp integreert verschillende individuele hardware modules in één microchip. De ontvanger kan veel lichter en kleiner zijn, het systeem loopt stabieler en sneller, bluetooth verbindingssnelheid is sneller. De “High-Low Frequency Integration” antenne kan het onderbrekende signaal effectief tegenhouden.

 

kolida

 

Constante traagheidsmeting zonder gradatie

KOLIDA’s 3e generatie inertial sensor en algoritme zijn nu aan boord. De werksnelheid en stabiliteit zijn met 30% verbeterd ten opzichte van de laatste versie. Wanneer de GNSS vaste oplossing verloren is gegaan en weer is hersteld, kan de kantel sensor de werkende status in een paar seconden behouden, geen tijd te besteden om het opnieuw te activeren …

Kantel sensor is tot 60 graden, nauwkeurigheid is tot 2 cm.

K3 IMU is ultra licht, het totale gewicht is slechts 0,69 kg inclusief batterij, 40% zelfs 50% lichter dan een traditionele GNSS ontvanger. Het lichtgewicht ontwerp vermindert de vermoeidheid van de landmeter, vergroot zijn mobiliteit en is vooral nuttig bij het werken in een uitdagende omgeving.

 

Kolida

Een enorme sprong in werkuren

Dankzij de batterij met hoge capaciteit en het intelligente energie beheerplan, kan de K3 IMU tot 12 uur werken in de RTK-radio zend modus, tot 15 uur in de statische modus. De oplaad-poort is Type-C USB, gebruikers kunnen kiezen voor KOLIDA snellader of hun eigen smartphone oplader of powerbank om op te laden.

Eenvoudige bediening

K3 IMU kan naadloos verbinding maken met RTK GNSS netwerken via Android controller of smartphone met KOLIDA veld data collectie software, om te werken als een netwerk rover, ook kan worden gewerkt als UHF radio rover door gebruik te maken van de interne radio modem.

Nieuwe radio, Farlink technologie.

Farlink technologie is ontwikkeld om grote aantallen data te verzenden en dataverlies te voorkomen.

Dit nieuwe protocol verbetert de signaal-vangst gevoeligheid van -110db tot -117db, zodat K3IMU het zeer zwakke signaal van een basisstation ver weg kan opvangen.

Praktische functies

De K3 IMU maakt gebruik van het Linux-systeem en helpt landmeters om hun taken eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger uit te voeren door het leveren van uitzonderlijke kwaliteit en innovatieve functies.

Practical functions

 

Artikelnummer: Kolida K3 IMU Categorieën: , ,
Gewicht 5 kg
Afmetingen 40 × 40 × 20 cm
Merk

Kolida

IMU Tilt Sensor

60 graden Tilt

Kanalen

965

GPS

L1, L2, L5

Glonass

G1, G2, G3

Galileo

E1, E5a, E5altBOC, E5b, E6

BeiDou

B1, B2, B3

Internet modem

Geen sim kaart optie

Batterij type

Geïntegreerd

UHF Radio

Ingebouwde radio

Radio frequentie

410-470 MHz

IP Rating

IP68

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolida K3 IMU”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close