fbpx
, ,

Kolida K3 IMU Rover Base set


De nieuwe Kolida K3 IMU Inmeet set!

Kolida K3 IMU is de nieuwste RTK receiver dat Kolida heeft uitgebracht en laat heel de competitie achter! Deze RTK set is zijn prijs zeker waard. Dat komt omdat de Kolida K3 imu is uitgerust met 965 kanalen. Dit zorgt ervoor dat dat het mogelijk is om meer data op te ontvangen tijdens je survey! De Kolida K3 is niet het enige nieuw product dat in je set ziet, maar ook de South H6. De h6 heeft een 4G module hierdoor kan je sneller en efficiënter op je data collector te werk gaan en RTK gegevens ontvangen!

NU TIJDELIJK MET GRATIS RTK CORRECTIE ABONNEMENT! T.W.V. €1.000

7,067.95

De Kolida K3 Ontvanger

Het wordt aangedreven door de toonaangevende GNSS Positionering technologie, met een traagheidsmeting technologie, Systeem Integratie technologie. Het kan naadloos aansluiten op uw RTK GNSS netwerken via Android controller of smartphone met KOLIDA veld data collectie software, om te werken als een netwerk rover, kan ook worden gewerkt als UHF radio rover met behulp van de interne radio-modem.

Release datum 2021
Kanalen 965
IMU Tilt Sensor 60°
  Internet Modem None
UHF Radio 410 – 470MHz
GPS L1C/A, L2P, L1C, L2C, L5
GLONASS G1, G2, G3
GALILEO E1, E5b, E5a, E6, E5AltBoc
BEIDOU B1I, B2I, B3I, B1C, B2a, B2b

South H6 Data Collector

H6 is South’s nieuwste generatie professionele Android controller. Met zijn Android 8.1 besturingssysteem is deze data collector razendsnel. Het volledige QWERTY-toetsenbord met aparte toetsen voor 26 letters
en cijfers maakt de input in het veld sneller voor de meeste landmeters, en ondertussen, voordelen hen met hogere efficiency en verbeterde productiviteit maar ook om goed in de regen te kunnen werken. Dit is waar touchscreen tablets het vaak laten liggen.

Uitpakken De South H6 data collector

Rechtstreeks meten in RDNAP met FieldGenius Software

Met FieldGenius Android kun je rechtstreeks inmeten en uitzetten in RDNAP. Met zijn vele mogelijkheden is FieldGenius een van de meest geavanceerde software pakketen op de markt dat daarentegen weer heel gebruiksvriendelijk is! Export je data rechtstreeks van de software naar de CAD of GIS pakket. Het support bestanden als .DXF .CSV . TXT .SHP en nog veel meer!

GPS inmeet stok

Maak het gemakkelijk om mee te nemen door alles op een GPS inmeet stok te monteren. Aanbevolen lengte is meer dan 2 meter om interferenties voor uw GNSS-ontvanger te minimaliseren en de prestaties te verbeteren.

Data collector houder

Deze heb je nodig om er voor te zorgen dat je data collector stevig op zijn plaats blijft. Zo voorkom je dus dat hij onnodig schade oploopt, en hoef je hem niet de hele dag in je hand te houden.

Statief

Wordt gebruikt om uw basisontvanger op te zetten. De 3 poten bieden een grote stabiliteit om te voorkomen dat hij valt of beweegt.

Tribrach

Dit wordt gebruikt als montageplatform voor uw ontvanger op uw statief. Het heeft ook een adapter nodig die je in de volgende stap kunt kiezen.

Adapter

Dit is de verbinding tussen je tribrach en ontvanger. Je kunt je ontvanger op de adapter schroeven en vervolgens de adapter in je tribrach plaatsen.

Gratis RTK Correctie Data van RTK FIX

Je ontvangt correctie data door heel Nederland om 1 centimeter nauwkeurig te worden. RTK FIX biedt correctie data aan op de volgende kanalen:

GPS L1 L2 L5

Glonass L1 L2 L3

Galileo E1 E5a E5b E6

BeiDou B1 B2 B3

Artikelnummer: Kolida K3 IMU Rover Base set Categorieën: , ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kolida K3 IMU Rover Base set”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close