fbpx
, ,

Harxon HX-CSX601A


De HX-CSX601A heeft een ontwerp met meerdere voedingspunten voor een grotere stabiliteit van het fasemiddelpunt. Dit verbetert de meetnauwkeurigheid en biedt een betere RTK-oplossing. En HX-CSX601A is geslaagd voor de internationale NGS-certificaat test.

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CSX601A:

  • Ondersteuning GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS, IRNSS, L-Band en SBAS signaalontvangst
  • Stabiele fase centrum garandeert de nauwkeurigheid van de positionering binnen millimeter-niveau
  • Sterk anti-interferentie vermogen om de zwaarste bedrijfsomstandigheden te doorstaan
  • IP67 robuuste bescherming

Handleiding & Datasheet

645.00

VOLGEN IN UITDAGENDE OMGEVINGEN

De mogelijkheid om lage-hoogtesignalen te ontvangen met hoge versterking en brede bundelbreedte maakt de HX-CSX601A een uitstekende keuze voor het volgen van zichtbare satellieten onder uitdagende omstandigheden, waarbij de positioneringsoplossingen worden voorzien van nauwkeurige en betrouwbare gegevens. Hij kan op grote schaal worden gebruikt in landbouwtractoren, onbemande vaartuigen, ook voor autonome voertuigen, GIS-surveying waar zeer nauwkeurige operaties nodig zijn.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De antenne LNA beschikt over een uitstekende out-of-band afwijzing, die de elektromagnetische interferentie kan onderdrukken, waardoor de stabiliteit en betrouwbaarheid van GNSS-signalen. Ook vermijdt het effectief verbindingsgevaar wanneer ontvangers worden gebruikt onder complexe elektromagnetische omgevingen zoals communicatie basisstations en drukke stedelijke gebieden.

ROBUUSTE BESCHERMING

De lichte en kleine HX-CSX601A antenne kan de belasting van kleine onbemande voertuigen verlichten, en heeft een standaard TNC vrouwelijke connector voor eenvoudige integratie. Het IP67 robuuste ontwerp beschermt tegen stof en water.

Artikelnummer: HX-CSX601A Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 20 × 10 × 10 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CSX601A”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close