fbpx
, ,

Harxon HX-CSX100A


Harxon’s 4in1 multifunctionele X-SurveyTM OEM antenne HX-CSX100A is een embedded multi-constellatie multi-frequentie GNSS antenne die GNSS antenne, dual 4G antennes, BT, en WIFI integreert in één compacte behuizing. Het is een zeer geïntegreerde antenne die hoge positioneringsnauwkeurigheid levert en tegelijkertijd een groot anti-elektromagnetisch interferentie effect heeft. De compacte integratie en robuuste prestaties maken het ideaal om te worden gebruikt in toepassingen als geodetische metingen, oceanische metingen, geologische onderzoeken en geologische rampen monitoring, slimme haven operaties en etc.

De Harxon HX-CSX100A ondersteunt GPS L1/L2/L5 GLONASS G1/G2 BDS B1/B2/B3 Galileo E1/E5ab/E6 en L-Band.

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CSX100A:

Ondersteunt GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS, IRNSS, SBAS en L-band correctiedienst
Ondersteunt Dual 4G, Wi-Fi, Bluetooth
Stabiel fase centrum garandeert de nauwkeurigheid van de positionering binnen millimeter-niveau
Krachtige systeemcompatibiliteit, gemakkelijk voor machine-integratie

Handleiding & Datasheet

595.00

1,695.00 for 2 item(s)

STABIEL FASECENTRUM VOOR ROBUUSTE POSITIONERINGSPRESTATIES

De HX-CSX100A embedded antenne ondersteunt multi-constellatie full frequency satelliet signaal tracking, inclusief GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS, IRNSS, SBAS en L-band correctie service. Het beschikt over Harxon X-SurveyTM technologie die de multi-point feeding mogelijkheid ondersteunt, een betrouwbaar fase centrum garandeert voor millimeter nauwkeurige positionering.

STERK GEÏNTEGREERDE LAY-OUT VOOR GEMAKKELIJKE INTEGRATIE

De HX-CSX100A integreert GNSS antenne, dual 4G antennes, WIFI, en BT in één compacte behuizing. Het gebruik van meerdere antennes in één oplossing vereenvoudigt de complexiteit van de integratie van verschillende soorten antennes voor toepassingen. Harxon maakt gebruik van zelf-ontwikkeld microgolf materiaal voor het isoleren van onderlinge effecten tussen deze antennes voor betrouwbare signaalontvangst. Ondertussen zijn de 4G antennes gelijkmatig verdeeld in de buitenste laag van deze structuur voor consistente signaalbeschikbaarheid, rekening houdend met de productafmetingen.

TRACKING IN COMPLEXE OMGEVINGEN

Deze antenne vertoont superieure high-gain prestaties met ultralaag signaalverlies, wat zorgt voor een betrouwbare satelliet signaalvolging. De antenne heeft ook een brede bundelbreedte die een groot aantal frequenties dekt met een hoge marginale versterking. Deze eigenschappen zorgen er op hun beurt voor dat de antenne een robuust signaal levert, zelfs op lage hoogtes. Dit maakt de antenne een perfecte optie in complexe omgevingen waar blokkades voorkomen, zoals boomkruinen en gebouwen.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De geavanceerde LNA (Low Noise Amplifier) blinkt uit in verbeterde signaalfiltering en out-of-band rejection en beperkt ongewenste elektromagnetische interferenties, plus een sterke multi-path reductie capaciteit over alle GNSS frequentiebanden, wat sterke anti-interferentie prestaties oplevert voor consistente en betrouwbare GNSS signalen, zelfs onder gecompliceerde omgevingen zoals elektriciteitsnetten, communicatie basisstations, en omroepstations.

EENVOUDIG INTEGRATIEONTWERP VOOR PRECISIETOEPASSINGEN

Het unieke ontwerp vereenvoudigt de integratie van RTK en minimaliseert de totale afmetingen van de machine. Het doel is om systeemintegrators zeer efficiënte prestaties te bieden op het gebied van navigatie en communicatie in landmeetkundige en precisielandbouwtoepassingen.

Artikelnummer: HX-CSX100A Categorieën: , ,
Gewicht 1 kg
Afmetingen 15 × 15 × 5 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CSX100A”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close