fbpx
, ,

Harxon HX-CGX611A


Harxon HX-CGX611A is een hoge prestatie GNSS antenne voor basisstation dat full frequency satelliet signaal tracking van GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS, IRNSS, SBAS en L-Band correctie dienst dekt. Het is een mini choke ring antenne met sterke multipad onderdrukkingsprestaties die speciaal ontworpen is voor toepassingen zoals land- en zee-surveying, kanaal-surveying, aardbeving- en landverschuivingsmonitoring, deformatie-monitoring, en container-operaties op werven die absolute nauwkeurigheid van plaatsbepaling en multi-constellatie ondersteuning vereisen.

De Harxon HX-CGX611A ondersteunt GPS L1/L2/L5 GLONASS L1/L2 BDS B1/B2/B3 Galileo E1/E5a/E5b/E6 en L-Band

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CGX611A:

  • Uitgebreide GNSS-ondersteuning: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS, IRNSS, SBAS en L-Band correctiedienst
  • Hoge versterking met buitengewone signaalvolging bij lage elevatie
  • Hoge stabiliteit van het fasemiddelpunt garandeert positioneringsnauwkeurigheid op submillimeterniveau
  • Sterke anti-interferentie voor gebruik in ruwe omgevingen
  • Robuuste structuur, mini design, lichtgewicht, IP67 water/stof bestendigheid

Handleiding & Datasheet

2,735.00

14,980.00 for 3 item(s)

HOGE FASE CENTRUM STABILITEIT

De HX-CGX611A antenne heeft een unieke choke ring structuur die buitengewone multipad onderdrukkingsprestaties levert voor het stabiel volgen van satellietsignalen. De antenne beschikt ook over de gepatenteerde Harxon meerpunts voedingstechnologie om de herhaalbaarheid van het fasecentrum en geometrisch centrum te bereiken, waardoor de meetafwijking maximaal wordt gereduceerd. De stabiliteit van deze antenne bereikt de submillimeter, ideaal voor missiekritische toepassingen.

UITSTEKENDE SIGNAALVOLGING IN UITDAGENDE OMGEVINGEN

De HX-CGX611A blinkt uit in signaaltracking dankzij de hoge gain en brede bundelbreedte voor richtingsdiagrammen, wat zorgt voor een ideale ontvangst van satellietsignalen, zelfs als de antenne zich op lage hoogte bevindt. De antenne traceert snel beschikbare satellieten in omgevingen met blokkades en levert betrouwbare en stabiele GNSS-signalen.

KRACHTIGE ANTI-INTERFERENTIE PERFROMANTIE

De LNA (low noise amplifier) van deze antenne heeft een uitstekende out-of-band afstotingsprestatie, die ongewenste elektromagnetische interferentie (EMI) kan onderdrukken en interferentie van elektriciteitsnet, communicatiebasisstation of radiomodemtoepassingen kan voorkomen en effectief het risico van het verlies van satellietsignalen kan verminderen, waardoor de stabiliteit en betrouwbaarheid van GNSS-signalen wordt gewaarborgd.

MINI-ONTWERP MET ROBUUSTHEID EN DUURZAAMHEID

De HX-CGX611A is een robuuste en duurzame mini choke ring antenne die is ingebouwd in een IP67 behuizing met meerdere beschermingsontwerpen om blootstelling aan stof, regen, spatten of zonlicht te weerstaan. Zijn MTBF (gemiddelde tijd tussen storingen) overschrijdt 30.000 uren en functioneert normaal voor een lange periode van tijd zelfs onder extreme milieu’s zoals hoge en lage temperatuur, hoge vochtigheid, zoute mist en enz. Zijn miniformaten bieden gemakkelijke integratie voor positioneringsoplossingen

Artikelnummer: HX-CGX611A Categorieën: , ,
Gewicht 5 kg
Afmetingen 20 × 20 × 20 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CGX611A”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close