fbpx
, ,

Harxon HX-CGX606A


Het unieke 2D choke ring ontwerp van de HX-CGX606A zorgt voor een uitstekende multipad reductie in alle GNSS frequentiebanden inclusief L-Band. De antenne beschikt over de gepatenteerde Harxon meerpunts voedingstechnologie om een grotere stabiliteit van het fasecentrum te bereiken en daardoor de meetnauwkeurigheid effectief te verbeteren. Het is ideaal voor toepassingen van CORS stations, bruggen en gebouwen deformatie monitoring of geologische monitoring als gevolg van de sub-millimeter fase centrum stabiliteit.

De Harxon HX-CGX606A ondersteunt GPS L1/L2/L5 GLONASS L1/L2/L3 BDS B1/B2/B3 Galileo E1/E2/E5ab/E6 en L-Band.

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CGX606A:

  • Ondersteuning voor GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS, IRNSS en SBAS signaalontvangst
  • Stabiele fase centrum garandeert de nauwkeurigheid van de positionering binnen sub-millimeter niveau
  • Sterke anti-interferentie capaciteit om de uitdagende operationele omgevingen te doorstaan
  • IP67 betrouwbare en robuuste bescherming van de behuizing
  • Inclusief glasvezelkoepel.

Handleiding & Datasheet

2,130.00

14,375.00 for 3 item(s)

TRACEREN IN UITDAGENDE OMGEVINGEN

Het sterke vermogen om lage hoogtesignalen te ontvangen met een hoge versterking en brede bundelbreedte maakt de HX-CGX606A een uitstekende keuze voor het volgen van zichtbare satellieten en het leveren van stabiele en nauwkeurige GNSS-gegevens onder complexe omgevingen, zoals een geblokkeerde omgeving van bomenrijen of bebouwing.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De antenne LNA heeft een uitstekende out-of-band rejection performance, die de EMI kan onderdrukken, wat zorgt voor stabiliteit en betrouwbaarheid van GNSS signalen. Ook voorkomt hij effectief storingsgevaar wanneer ontvangers worden gestoord door draadloze communicatiesystemen, bijvoorbeeld elektriciteitsnet-, communicatiebasisstation- of radiomodemtoepassingen.

MEER ROBUUSTHEID VOOR EEN LANGE LEVENSDUUR

Het deksel van de HX-CGX606A is gemaakt van met glasvezel versterkt polymeer (GFRP) en is structureel sterk en betrouwbaar. De nieuw ontworpen smoorringen hebben een robuustere dubbele behandeling ondergaan voor een langere duurzaamheid in ruwe omgevingen. De IP67 robuuste afdekking is ook ontworpen voor extra bescherming van de antenne tegen stof en water. De MTBF van de antenne bedraagt meer dan 30000 uur, wat een lange werking garandeert in veeleisende omgevingen van hoge lage temperaturen, hoge vochtigheid en hoge zoutnevel.

 

Artikelnummer: HX-CGX606A Categorieën: , ,
Gewicht 6 kg
Afmetingen 35 × 35 × 30 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CGX606A”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close