fbpx
, ,

Harxon HX-CA7607A


HX-CA7607A heeft een ontwerp met meerdere voedingspunten om een grotere stabiliteit van het fasemiddelpunt te bereiken. Het verbetert effectief de meetnauwkeurigheid en biedt een betere positionering oplossing.

De Harxon HX-CA7607A ondersteunt GPS L1/L2 GLONASS L1/L2 BDS B1/B2/B3 Galileo E1

Waarom landmeters kiezen voor Harxon HX-CA7607A:

  • Ondersteuning GPS, Galileo, Glonass, Beidou signaalontvangst
  • Stabiele fase centrum garandeert de nauwkeurigheid van de positionering binnen millimeter-niveau
  • Sterke anti-interferentie vermogen om de uitdagende operationele omgevingen te doorstaan
  • Kleine vormfactor met IP67 robuuste structuur

Handleiding & Datasheet

545.00

TRACEREN IN UITDAGENDE OMGEVINGEN

De mogelijkheid om lage elevatiesignalen te ontvangen met hoge versterking en brede bundelbreedte maakt de HX-CA7607A een geschikte keuze voor het volgen van zichtbare satellieten en het leveren van stabiele en nauwkeurige GNSS-gegevens onder verschillende vlieghoudingen.

STERKE ANTI-INTERFERENTIE PRESTATIES

De antenne LNA beschikt over een uitstekende out-of-band rejection prestatie, die de elektromagnetische interferentie kan onderdrukken, waardoor de stabiliteit en betrouwbaarheid van GNSS-signalen. Ook vermijdt het effectief uitschakeling gevaarlijk wanneer ontvangers worden gestoord door draadloze communicatiesystemen, bijvoorbeeld elektriciteitsnet, communicatie basisstation of radiomodem toepassingen.

KLEIN FORMAAT MET ROBUUSTE STRUCTUUR

De afmeting van HX-CA7607A is slechts 90*27.5mm (zonder connector) met een licht gewicht van 150 gram, wat het ideaal maakt om geplaatst te worden boven professionele drones, onbemande vaartuigen of waar hoge precisie operaties nodig zijn. De IP67 robuuste hoes kan de antenne beschermen tegen stof en water, en zorgt bovendien voor langdurig buitengebruik dankzij het gepatenteerde waterdichte en ademende ontwerp

Artikelnummer: HX-CA7607A Categorieën: , ,
Gewicht 0.5 kg
Afmetingen 10 × 10 × 5 cm
Merk

Harxon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Harxon HX-CA7607A”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close