fbpx
-33%

Compass 3


Compass 3 integreert een uiterst nauwkeurige plaatsbepalingsmodule, een uiterst gevoelige spiraalantenne, een 4G-netwerkmodule, een WIFI-module en een datatransmissie, een universele tweewegcommunicatie Bluetooth, en een hoogfrequente voedingskaart. Het ondersteunt multi-satellietsystemen zoals BD, GPS, GLONASS, Galileo, enz. Compass 3 is compact, lichtgewicht en compatibel met meerdere besturingssystemen, die volledig voldoet aan de centimeter-niveau positionering nauwkeurigheid voor outdoor-werknemers. Het wordt op grote schaal gebruikt in industrieën en scenario’s met betrekking tot locatiegegevens, zoals traditionele landmeetkunde en cartografie, personeel voertuig positionering, operationele veiligheid, en mobiele inspectie.

Handleiding & Datasheet

1,890.00 2,835.00

Kenmerken

Nauwkeurige positionering
Ondersteunt BD, GPS, GLONASS, Galileo vier satellietsystemen. Centimeter nauwkeurigheid in externe bron differentiële toestand.

Slim systeem

Embedded Linux OS om de hostprestaties en werkefficiëntie te verbeteren, met meer tijdige respons en een stabiel systeem.

Intelligente configuratie

Ingebouwde Web UI voor gebruikersbeheer, toegankelijk via WIFI en USB-modus om de status van het apparaat in real time te controleren, en het apparaat vrij te configureren.

Veelvoudige combinaties

Het kan worden verbonden met mobiele telefoons, tablets, PDA-handboeken, enz. via Bluetooth en WIFI, en is compatibel met Android, Windows mobile en andere besturingssystemen.
Volledig Netcom

4G volledige Netcom module, hoge-snelheid netwerkverbinding, real-time backhaul van locatie-informatie.
Intelligente waarschuwing
Elektronische omheining functie, analyse en verwerking op basis van de positiegegevens, geluid, licht en trillingen vroegtijdige waarschuwing

Gemakkelijk te gebruiken

Een-knop bediening, eenvoudig te leren, snel te gebruiken, het verminderen van de eisen van de frontlinie klanten.

Robuust ontwerp

Keur industrieel drie-bewijs ontwerp, met IP65 waterdicht en stofdicht goed, 1.2 m anti-drop, uitgerust met grote capaciteitsbatterij om 10h-verrichting met hoge intensiteit te ontmoeten, en gemakkelijk om het ruwe milieu in het wild te behandelen.

Toepassingen

Wegcontrole: patrouilleinspectie van wegen, wegen, spoorwegen, enz., controle, spooropname, gegevenstransmissie, enz;
Voertuig monitoring: monitoring en dispatching van speciale voertuigen zoals brandweerwagens, bussen, sanitaire voertuigen, sprinklers, kabelbanen, mijnbouw voertuigen, enz.
Openbare veiligheid: Inspectie van de openbare veiligheid, verzamelen van GIS-gegevens van de politie, en intelligent systeem voor de behandeling van zaken
Onderwijs: scholen en majors die betrokken zijn bij bovengenoemde behoeften kunnen instrumenten aanschaffen voor onderwijs en praktijk.

Artikelnummer: south-compass 3 Categorie:
Merk

South

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Compass 3”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close