fbpx
-8%
, ,

SXBLUE Net20 Pro CORS


De Net20 Pro is robuust en gemakkelijk te gebruiken, en is een investering op lange termijn. Zijn efficiëntie en flexibiliteit verzekeren u van gegevens van hoge kwaliteit voor uw projecten, en dat gedurende vele jaren. Biedt je superieure connectiviteit en nauwkeurigheid, naast het controleren van gebruikerstoegang en het elimineren van je RTK correcties service kosten.

Sxblue Net20 Pro CORS pakket bevat:

 • LEMO 7 naar USB
 • LEMO 5 naar DB-9
 • D89 VROUWELIJK – D89 VROUWELIJK
 • 3M netwerk kabel
 • GNSS richtantenne
 • 35M antennekabel
 • NTRIP / DIP PC-software

Handleiding & Datasheet

11,950.00 12,950.00

12,790.00 for 3 item(s)

De Net20 Pro is robuust en gemakkelijk te gebruiken, en is een investering op lange termijn. Zijn efficiëntie en flexibiliteit verzekeren u van gegevens van hoge kwaliteit voor uw projecten, en dat gedurende vele jaren. Biedt u superieure connectiviteit en nauwkeurigheid, naast controle van gebruikerstoegang en het elimineren van uw RTK correctieservice kosten.

Uitzonderlijk robuust en betrouwbaar, met magnesium versterkte behuizing, ontworpen om de zwaarste toepassingen in de zwaarste omgevingen te weerstaan. Bestand tegen tijdelijke onderdompeling in water, regen, wind, zand en stof. Het is een GNSS-CORS met laag vermogen en werkt in een breed temperatuurbereik. Kan volledig autonoom werken dankzij een stroomvoorziening en een LAN-verbinding.

Toepassingen, nauwkeurigheid en efficiëntie

De Net20 Pro biedt Web UI-beheer. Hij kan worden bestuurd met NTRIP Caster-software (meegeleverd). RTK-correctie kan worden verzonden door DIP en NTRIP. Maakt updaten, statusbeheer, configuraties, loggen en downloaden van gegevens mogelijk. Overdracht van RTK correcties kan gebeuren vanaf een eenvoudige lokale internetverbinding op uw werknetwerk (LAN), en ook via UHF radio.

Dit referentie station levert de benodigde correcties om nauwkeurige metingen te verkrijgen met alle GNSS-RTK rovers die opereren binnen een straal van 20 tot 50 km. Het genereert RTK en DGPS gegevens die vanaf de locatie via UHF radio of internet-LAN worden verzonden. Distributie van RTK correcties kan worden gedaan met DIP en NTRIP protocollen met Server-Client Caster software. Dit geeft de gebruiker management toegang tot uw correctie gegevens.

 • GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS en SBAS
 • 555 kanalen, multifrequentie: L1-L2-L5
 • RTK-datacommunicatie (UHF-radio of Ethernet LAN)
 • Bewezen volgtechnologie voor CORS GNSS referentiestation
Artikelnummer: GFNET20PLU Categorieën: , ,
Gewicht 9 kg
Afmetingen 50 × 40 × 40 cm
Merk

SXBlue

Kanalen

555

GPS

L1, L2, L5

Glonass

G1, G2, G3

Galileo

AltBoc, E1, E5a, E5b, E6

BeiDou

B1, B2, B3

Internet modem

4G

UHF Radio

Ingebouwde radio

Radio frequentie

410-470 MHz

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SXBLUE Net20 Pro CORS”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close