fbpx
-5%
, ,

SXBLUE II+ GNSS KIT


De Sxblue II+ GNSS S een palm-sized ontvanger die real-time, hoge nauwkeurigheid prestaties levert met behulp van GPS / GLONASS / Beidou satellieten en gratis SBAS correcties voor uw apparaat. Het batterij gevoede lichtgewicht ontwerp maakt het de ideale keuze voor een verscheidenheid van mapping apps, waaronder GS, Bosbouw, Mijnbouw, Nutsbedrijven, Landbouw, Landmeetkunde en Milieu, voor een prijs die je je kunt veroorloven

Sxblue II + GNSS kit pakket bestaat uit:

  • Sxblue II+ GNSS met batterij
  • Zachte draagtas, Nylon
  • Lader-LI-ION 8.4 V
  • Antennekabel 0.3 M SMAR(M) / BNC(F) 316
  • Antennekabel 1.5M SMA(M) / SMAR(M) 316
  • Antennekabel 1.0 M BNC (M) / SMA(M) 316
  • Seriële kabel RS-232, 6′ 1
  • Kabel USB A/B, 6′ 1
  • L1, G1, L-BAND antenne
  • GPS-hoed voor antenne

Handleiding & Datasheet

Datasheets

Handleiding

2,220.00 2,335.00

3,060.00 for 3 item(s)

De Sxblue II + GNSS is een palm-sized ontvanger die real-time, hoge nauwkeurigheid prestaties levert met behulp van GPS / GLONASS satellieten en gratis SBAS correcties.

Het batterij gevoede lichtgewicht ontwerp maakt het de ideale keuze voor een verscheidenheid van mapping apps, waaronder GIS, bosbouw, mijnbouw, nutsbedrijven, landbouw, landmeetkunde en milieu, voor een prijs die u zich kunt veroorloven.

s Gaan Real-time, de hele tijd!

De Sxblue II+ GNSS maakt gebruik van innovatieve technologieën die hoge nauwkeurigheid levert in real time, altijd. Door gebruik te maken van zowel GPS als GLONASS satellieten werkt de SXBlue II+ GNSS waar GPS ontvangers het moeilijk hebben, zoals in het bos, rond gebouwen en andere moeilijke karteringsomgevingen.

GPS + GLONASS + SBAS = Revolutionaire sxblue II+ GNSS ontvanger

Tot nu toe konden SBAS gebruikers niet profiteren van het enorme voordeel van het toevoegen van GLONASS satellieten omdat SBAS geen GLONASS ondersteunt. Echter, de nieuwe technologie van de Sxblue II+ GNSS ontvanger maakt het mogelijk om zowel GPS als GLONASS satellieten te gebruiken voor hoge, real-time kaartsnauwkeurigheid met behulp van SBAS. Geen nabewerking nodig om de nauwkeurigheid te bereiken die u verwacht.

Werken op meer plaatsen dan ooit tevoren We hebben het keer op keer gehoord.

Als u GLONASS eenmaal gebruikt, bent u eraan verslaafd. Door GLONASS-satellieten te gebruiken, verbetert uw productiviteit onmiddellijk. Met zowel GPS als GLONASS satellieten, heb je bijna twee keer zoveel satellieten in beeld, wat betekent dat je niet hoeft te wachten op de hoge nauwkeurigheid gegevens die je wilt. De Sxblue II+ GNSS maximaliseert je productiviteit door direct te werken binnen je iOS applicatie, zoals Esri’s Collector voor ArcGS, ArcGS voor iOS, TerraGo, Amigo, Cloud, iGeoTrack, ICMT GS, Fulcrum, etc. Coast en SureTrack behouden een DGNSS-positionering van minder dan een meter gedurende 40 minuten na correctieverlies.

Een lange termijn oplossing

Omdat de Sxblue II+ GNSS geen ingebouwde computer heeft, kan hij niet verouderd raken. Op het ene project, sluit je hem aan op je Android. Op het volgende, verbind je het met je Windows Mobile!

Belangrijkste Kenmerken

– 100% Windows Mobile en Android compatibel

– SBAS ondersteuning voor GPS en GLONASS

– Nauwkeurigheid van 60 cm, 95 % van de tijd

– Multi-constellatie prestaties

– USB en RS-232 poorten

Artikelnummer: GESXB2+GNSSKIT Categorieën: , ,
Gewicht 5 kg
Afmetingen 20 × 20 × 10 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SXBLUE II+ GNSS KIT”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close