fbpx
-18%
, ,

SXBLUE II-B GPS KIT


De SXBlue II-B GPS is een compacte GPS-ontvanger die elke seconde een sub-meter nauwkeurigheid levert met SBAS of ingebouwde DGPS bakenontvanger. Het geïntegreerde lichtgewicht ontwerp maakt het de ideale keuze voor een verscheidenheid aan industriële toepassingen, waaronder GIS, Bosbouw, Mijnbouw, Nutsbedrijven, Landbouw, Survey en Milieu, tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

Waarom SXBLUE II-B GPS KIT?

 • Sub-60cm, 2dRMS real-time prestaties
 • Multi-poort interface (Bluetooth, USB, RS-232)
 • Robuust en waterdicht ontwerp
 • In het veld vervangbare Li-Ion batterijpakket (11+ uur)
 • Batterij-brandstofmeter
 • Compact en lichtgewicht
 • RoHS-conform

Handleiding & Datasheet

3,095.00 3,795.00

3,935.00 for 3 item(s)

De SXBLUE-serie biedt een reeks handheld GPS-ontvangers die hoge-precisie in real-time prestaties leveren. Door hun lichte, oplaadbare batterij zijn ze de ideale keuze voor een verscheidenheid aan karteringstoepassingen in de geofysica, met name voor de hoogwaardige verkenning :

 • Elektromagnetisch
 • Magnetisch
 • Georadar-methoden

GPS SXBlue II/III gebruiken een nieuwe technologie met een nauwkeurigheid van minder dan 1 meter in real-time voor alle tijden.

Het vereist geen post-processing of baken signaal ontvanger wanneer de SBAS uitgebreide dekking versterking systeem beschikbaar is. De SXBlue II/III GPS is de ideale GPS-ontvanger voor het in kaart brengen van uw geofysische gegevens.

Ga in real time, de hele tijd!

De SXBlue II-B GPS maakt gebruik van innovatieve technologie die zorgt voor sub-meter nauwkeurigheid in real-time, de hele tijd. Er is geen noodzaak voor post-processing. Het maakt gebruik van SBAS-correcties (WAAS/EGNOS/MSAS/GAGAN) of DGPS-bakencorrecties overal ter wereld. De keuze tussen SBAS of DGPS baken voor submeter nauwkeurigheid biedt de ultieme flexibiliteit om altijd in realtime op submeter te kunnen werken. Zelfs in bosbouwtoepassingen en andere moeilijke karteringsomgevingen waar de GPS-ontvangst beperkt is, is de SXBlue II-B GPS ontworpen om te blijven werken en de hele dag de DGPS-nauwkeurigheid te leveren die je nodig hebt.

 Nauwkeurigheid en productiviteit in één

De SXBlue II-B GPS gaat nog een stap verder in real-time nauwkeurigheid. De nauwkeurige codefasemetingen en de toonaangevende multipadonderdrukking leveren plaatsbepaling op minder dan 60 cm (2dRMS, 95% betrouwbaarheid).

Met zijn superieure trackingprestaties en innovatieve real-time positionering, die zelfs onder de zwaarste omstandigheden geen uitvaltijd betekent, maximaliseert de SXBlue II-B + GPS uw productiviteit door direct binnen uw GIS-framework te werken (ESRI, Autodesk, CMT, Integraph, MapInfo, TDS, enz.), zowel in het veld als op kantoor.

Een oplossing voor de lange termijn

Voeg een veldcomputer toe die past bij je toepassing, een kant-en-klare software naar keuze, en de SXBlue II-B GPS wordt het hart van een modulaire oplossing waar je mee kunt groeien. In de snel evoluerende technologieën van vandaag helpt de unieke interface met meerdere poorten (volledig onafhankelijke Bluetooth-, USB- en RS-232-poorten) je investering op lange termijn te beschermen door altijd het gebruik van up-to-date computerhardware, besturingssysteem en software mogelijk te maken.

Ingebouwde DGPS Radiobaken ontvanger

Profiteer van gratis sub-meter DGPS correcties uitgezonden in meer dan 38 landen:

 • 2-kanaals technologie – volgt een back-up DGPS station wanneer beschikbaar – Hoge gevoeligheid dubbele H-Field en GPS antenne
 • Volledig automatisch DGPS-bakenstation zoeken
 • Voldoet aan de vereisten van de US Coast Guard (USCG), US Army Corps of Engineers (USCOE) en International Association of Lighthouse Authorities (IALA)

 

Artikelnummer: GESXB2BGPSKIT Categorieën: , ,
Gewicht 2 kg
Afmetingen 15 × 10 × 10 cm
Merk

SXBlue

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SXBLUE II-B GPS KIT”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close