fbpx
-6%
, ,

SXBLUE GPS KIT


De Sxblue is een compacte GPS en SBAS module die sub-meter prestaties biedt, geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder bosbouw, mijnbouw, machine navigatie, precisie-landbouw, GIS en cartografie, tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

Sxblue GPS kit pakket omvat:

Sxblue GPS
L1, G1, L-band antenne
Antennekabel 3.0m smar (m) / BNC (m)
Kabel 3m (recht) gezekerde voedingskabel
RS-232 kabel
Montage beugels

Handleiding & Datasheet

1,549.00 1,650.00

2,389.00 for 3 item(s)

GPS met hoge prestaties

De SXBlue GPS-ontvanger biedt een positiebepalingsnauwkeurigheid van minder dan een meter, een laag stroomverbruik en optionele 2, 10 of 20Hz positie-updatesnelheden. Hij maakt gebruik van een nieuwe GPS-engine-architectuur die snellere opstart- en acquisitietijden biedt. Met een actuele almanak en ephemeris geeft de SXBlue binnen 35 seconden een positie door. Als de SXBlue in de laatste paar uur van stroom is voorzien, geeft hij zijn positie binnen ongeveer 20 seconden door.

GPS en SBAS

De SXBlue is een compacte GPS- en SBAS-module met submeter-prestaties voor een groot aantal toepassingen, zoals bosbouw, mijnbouw, machinenavigatie, precisielandbouw, GIS en cartografie, voor een betaalbare prijs.

Interface

De SXBlue heeft een Bluetooth- en een RS-232 seriële poort, die beide onafhankelijk van elkaar kunnen worden geconfigureerd voor veelzijdigheid. Beide poorten kunnen bijvoorbeeld worden ingesteld voor uitvoer van NMEA 0183 of RTCM-104. De RS-232 kan worden geconfigureerd voor RTCM-104 invoer. Een reeks LED’s op het frontpaneel geeft nuttige controle-informatie zoals stroom, GPS, DGPS, SBAS Lock en Bluetooth-verbinding.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht 5 kg
Afmetingen 40 × 30 × 20 cm
Merk

SXBlue

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SXBLUE GPS KIT”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close