fbpx
-5%
, ,

SXBLUE GNSS KIT


De SXBlue is een compacte GNSS en SBAS module die centimeter nauwkeurige prestaties biedt, geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder bosbouw, mijnbouw, machine navigatie, precisielandbouw, GIS en cartografie, voor een prijs die u zich kunt veroorloven.

SXblue GNSS kit pakket omvat:

  • SXblue GNSS
  • L1, G1, L-band antenne
  • Antennekabel 3.0m smar (m) / BNC (m)
  • Kabel 3m (recht) gezekerde voedingskabel
  • RS-232 kabel
  • Montage beugels

Handleiding & Datasheet

2,218.00 2,335.00

2,802.00 for 3 item(s)

GPS, GNSS en SBAS

De SXBlue is een compacte GPS/GNSS en SBAS module met sub-meter prestaties, geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder bosbouw, mijnbouw, machinenavigatie, precisielandbouw, GIS en cartografie, voor een prijs die u zich kunt veroorloven.

Bluetooth Geschikt

De SXBlue maakt een draadloze verbinding met elke PDA, computer of apparaat met Bluetooth, zodat er geen omslachtige bekabeling nodig is.

GPS met hoge prestaties

De SXBlue biedt een positiebepaling van minder dan een meter nauwkeurig, een laag energieverbruik en optionele 2, 10 of 20Hz positie-updatesnelheden. Het maakt gebruik van een nieuwe GPS/GNSS-engine-architectuur die zorgt voor snellere opstart- en acquisitietijden. Met een actuele almanak en ephemeris geeft de SXBlue GNSS een positie binnen 35 seconden. Als de SXBlue GNSS de laatste paar uur van stroom is voorzien, levert hij binnen ongeveer 20 seconden een positie.

Interface

De SXBlue heeft een Bluetooth- en een RS-232 seriële poort, die beide onafhankelijk kunnen worden geconfigureerd voor veelzijdigheid. Beide poorten kunnen bijvoorbeeld worden ingesteld voor uitvoer van NMEA 183 of RTCM-104. De RS-232 kan worden geconfigureerd om RTCM 104 gegevens te ontvangen. Een reeks LED’s op het frontpaneel geeft nuttige controle-informatie zoals stroom, GPS/GNSS, DGPS, SBAS Lock en Bluetooth-verbinding.

COAST Technologie

Dankzij de Coast-technologie kan de SXBlue tot 45 minuten of langer verouderde correctiegegevens gebruiken zonder de kwaliteit van je positiebepaling ernstig te beïnvloeden. Door Coast te gebruiken, heeft de SXBlue minder kans op uitval van differentiële gegevens door blokkering van differentiële signalen, zwak signaal of interferentie. Geen enkel ander product biedt deze flexibiliteit.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht 5 kg
Afmetingen 40 × 30 × 20 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SXBLUE GNSS KIT”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close