fbpx
-11%
, ,

ISXBLUE II+GPS KIT


De iSXBlue II+ GNSS is een palmformaat ontvanger die real-time, zeer nauwkeurige prestaties levert met behulp van GPS/GLONASS satellieten en gratis SBAS correcties voor je iPad/iPhone.

Isxblue II + GPS kit pakket bestaat uit:

  • Isxblue GNSS met batterij
  • L1, G1, L-band antenne
  • Antennekabel 3.0m smar (m) / BNC (m)
  • Kabel 3m (recht) gezekerde voedingskabel
  • Kabel- RS-232 kabel

Handleiding & Datasheet

1,695.00 1,895.00

2,440.00 for 3 item(s)

De iSXBlue II+ GPS is een palm-sized ontvanger die real-time, hoge submeter nauwkeurigheid prestaties levert met behulp van GPS-satellieten en gratis SBAS-correcties voor uw iPad/iPhone. Het batterij gevoede lichtgewicht ontwerp maakt het de ideale keuze voor een verscheidenheid van mapping apps, waaronder GIS, Bosbouw, Mijnbouw, Nutsbedrijven, Landbouw en Milieu, tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

Belangrijkste kenmerken

100% iPad / iPhone Compatibel
Win Mobile / Android Compatibel
SBAS ondersteuning voor GPS
Submeter nauwkeurigheid (60cm 2dRMS, 95% betrouwbaarheid)

Ga in real time, de hele tijd met je iPad/iPhone!

De iSXBlue II+ GNSS maakt gebruik van innovatieve technologieën die een hoge nauwkeurigheid leveren in real time, de hele tijd. Er is geen noodzaak voor post-processing of andere correctiebronnen wanneer SBAS (WAAS, EGNOS, MSAS of GAGAN) beschikbaar zijn. Door gebruik te maken van zowel GPS als GLONASS satellieten, werkt de iSXBlue II+ GNSS waar GPS ontvangers het moeilijk hebben, zoals in het bos, rond gebouwen en andere moeilijke karteringsomgevingen. De iSXBlue II+ GNSS is ontworpen om te werken waar je moet werken; in het bos of in de stad, de hele dag lang.

GPS + GLONASS + SBAS = Revolutionaire iSXBlue II+ GNSS ontvanger

Tot nu toe konden SBAS-gebruikers niet profiteren van de enorme voordelen die het toevoegen van GLONASS-satellieten biedt, omdat SBAS GLONASS niet ondersteunt. De nieuwe technologie van de iSXBlue II+ GNSS ontvanger maakt het echter mogelijk om zowel GPS als GLONASS satellieten te gebruiken voor hoge kwaliteit, real-time karteringsnauwkeurigheid met behulp van SBAS. Er is geen post-processing nodig om de nauwkeurigheid te bereiken die u verwacht.

Werken op meer plaatsen dan ooit tevoren

We hebben het keer op keer gehoord. Als u GLONASS eenmaal gebruikt, bent u eraan verslaafd. Door GLONASS-satellieten te gebruiken, verbetert uw productiviteit onmiddellijk. Met zowel GPS- als GLONASS-satellieten hebt u bijna twee keer zoveel satellieten in beeld, wat betekent dat u niet hoeft te wachten op de zeer nauwkeurige gegevens die u wilt. De iSXBlue II+ GNSS maximaliseert uw productiviteit door direct te werken binnen uw iOS-applicatie, zoals Esri’s Collector voor ArcGis, ArcGis voor iOS, TerraGo, Amigo, Cloud, iGeoTrack, ICMT Gis, Fulcrum, enz.

Een oplossing voor de lange termijn

Omdat de iSXBlue II+ GNSS geen ingebouwde computer heeft, kan hij niet verouderd raken. Op het ene project, sluit je het aan op je iPhone. Op het volgende project, verbind je het met je iPad. Android? Windows Mobile? Ja, de iSXBlue II+ GNSS is ook compatibel met deze mobiele apparaten. Het blijft gewoon hoge nauwkeurigheid positionering leveren aan welk apparaat je maar wilt aansluiten met behulp van Bluetooth, mini USB of RS-232.

Artikelnummer: ISXB2+GPSK Categorieën: , ,
Gewicht 3 kg
Afmetingen 40 × 30 × 20 cm
Merk

SXBlue

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ISXBLUE II+GPS KIT”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close