fbpx
-7%
, ,

ISXBLUE II+ GNSS KIT


De Isxblue II+ GNSS is een palm-sized ontvanger die real-time, hoge nauwkeurigheid prestaties levert met behulp van GPS, GLONASS, BeiDou, GALILEO en QZSS en gratis SBAS correcties. De krachtige batterij en het lichtgewicht ontwerp maken het de ideale keuze voor een verscheidenheid van mapping apps, waaronder GIS, Bosbouw, Mijnbouw, Nutsbedrijven, Landbouw, Landmeetkunde en Milieu, tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

ISXBLUE II + GNSS kit pakket bestaat uit:

  • Isxblue II+ GNSS met batterij
  • Zachte draagtas, Nylon
  • Lader-LI-ION 8.4 V
  • Antennekabel 0.3 M SMAR(M) / BNC(F) 316
  • Antennekabel 1.5M SMA(M) / SMAR(M) 316
  • Antennekabel 1.0 M BNC (M) / SMA(M) 316
  • Seriële kabel RS-232, 6′ 1
  • Kabel USB A/B, 6′ 1
  • L1, G1, L-BAND antenne
  • GPS-hoed voor antenne

Handleiding & Datasheet

2,695.00 2,895.00

3,160.00 for 3 item(s)

De beste en ‘s werelds eerste hoge-nauwkeurigheid GNSS ontvanger speciaal ontworpen voor alle mobiele apparaten en tablets, inclusief iPad/iPhone

De Isxblue II+ GNSS is een palm-sized ontvanger die real-time, hoge nauwkeurigheid prestaties levert door gebruik te maken van GPS/GLONASS/Beidou satellieten en gratis SBAS correcties voor je iPad/iPhone. Het batterij gevoede lichtgewicht ontwerp maakt het de ideale keuze voor een verscheidenheid van mapping apps, waaronder GIS, Bosbouw, Mijnbouw, Nutsbedrijven, Landbouw, Landmeetkunde en Milieu, voor een prijs die je je kunt veroorloven.

Ga in real time, de hele tijd met je iPad/iPhone!

De Isxblue II+ GNSS maakt gebruik van innovatieve technologieën die hoge nauwkeurigheid levert in real time, de hele tijd. Door gebruik te maken van zowel GPS als GLONASS satellieten, werkt de Isxblue II+ GNSS waar GPS ontvangers moeite mee hebben, zoals in het bos, rond gebouwen en andere moeilijke karteringsomgevingen.

Nieuwe batterij levert 14-16 uur autonomie!

Isxblue is verheugd om een batterij upgrade voor haar ontvangers aan te kondigen. De afgelopen jaren hebben we de feedback van onze klanten verzameld en gewerkt aan een nieuw, state-of-the-art batterijontwerp. De nieuwe batterij is uitgerust met 4 oplaadbare Li-ion cellen die de capaciteit verhogen van 3900 mAh naar 6000 mAh. Dit verhoogt de autonomie van de ontvanger tot 50%, wat de efficiëntie van het veldwerk aanzienlijk verhoogt. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, kan deze tot 16 uur meegaan, afhankelijk van het Isxblue-model en de bluetooth-connectiviteit.

GPS + GLONASS + SBAS = Revolutionaire iSXBlue II+ GNSS ontvanger

Tot nu toe konden SBAS gebruikers niet profiteren van het enorme voordeel van het toevoegen van GLONASS satellieten omdat SBAS geen GLONASS ondersteunt. Echter, de nieuwe technologie van de Isxblue II+ GNSS ontvanger maakt het mogelijk om zowel GPS als GLONASS satellieten te gebruiken voor hoge prestaties, real-time karteringsnauwkeurigheid met behulp van SBAS. Geen post-processing is nodig om de nauwkeurigheid te bereiken die u verwacht.

Werken op meer plaatsen dan ooit tevoren

We hebben het keer op keer gehoord. Als u GLONASS eenmaal gebruikt, bent u eraan verslaafd. Door GLONASS-satellieten te gebruiken, verbetert uw productiviteit onmiddellijk.

Met zowel GPS als GLONASS satellieten heb je bijna twee keer zoveel satellieten in beeld, wat betekent dat je niet hoeft te wachten op de hoge nauwkeurigheid gegevens die je wilt hebben. De Isxblue II+ GNSS maximaliseert je productiviteit door direct binnen je iOS applicatie te werken, zoals Esri’s Collector voor ArcGis, ArcGis voor iOS, TerraGo, Amigo, Cloud, iGeoTrack, ICMT Gis, Fulcrum, etc.

Coast en SureTrack behouden een DGNSS-positionering van minder dan een meter gedurende 40 minuten na correctieverlies.

Een lange termijn oplossing

Omdat de Isxblue II+ GNSS geen ingebouwde computer heeft, kan hij niet verouderd raken. Op het ene project sluit je hem aan op je iPhone. Op het volgende project, verbind je het met je iPad. Android? Windows Mobile? Geen probleem.

Belangrijkste kenmerken
100% compatibel met iPad / iPhone, Windows Mobile en Android
SBAS ondersteuning voor GPS en GLONASS
Nauwkeurigheid van 60 cm, 95 % van de tijd
Multi-constellatie prestaties
USB en RS-232 poorten

Artikelnummer: ISXB2+GNSSK Categorieën: , ,
Gewicht 3 kg
Afmetingen 40 × 30 × 20 cm
Merk

SXBlue

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ISXBLUE II+ GNSS KIT”

There are no reviews yet.

Andere suggesties…

SHOPPING CART

close